Bu Tarz Benim'in şampiyon ikizlerine bir de şimdi bakın! Aycan Nurcan Şencan kardeşlerin değişimini görenler inanamıyor

TAKİP ET

Bir dönem ekranların en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Bu Tarz Benim'in sevilen yarışmacıları Aycan-Nurcan Şencan kardeşler yıllar sonra ortaya çıktı. Bu Tarz Benim'in şampiyon kardeşleri sosyal medyanın gündemine yerleşti. Herkes onları yarışma boyunca parmak ısırtan tarzlarıyla tanıdı. Şampiyonlukla tamamladıkları yarışmadan sonra sosyal medyadan aktif olarak paylaşımlar yapmaya devam eden ikiz kardeşlerin yıllar içindeki değişimi herkesi şaşırttı.

Reklam
Reklam

Bu Tarz Benim’in tarz sahibi ikiz kardeşleri Aycan-Nurcan Şencan kardeşler başarılı performanslarıyla yarışmadan şampiyonlukla ayrılmıştı. Yayınlandığı fönemin en çok izlenen programlarından biri olan ve hem jürisi hem de yarışmacılarıyla adından sıkça bahsettiren Bu Tarz Benim’in ikizleri Aycan-Nurcan Şencan’ın değişimini görenler gözlerine inanamıyor. 

ŞAMPİYON KARDEŞLER

Yıllar önce ekrana gelen Bu Tarz Benim programıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Aycan-Nurcan Şencan kardeşler tarzları ve kendilerine özgü tavırlarıyla herkesin beğenisini kazanmıştı. Sempatik tavırlarıyla çok sevilen ikiz kardeşler, Bu Tarz Benim yarışmasının ilk sezonunun şampiyonu olmuştu. Program bittikten sonra sosyal medya hesaplarından sevenleriyle iletişim halinde olmaya devam eden ikiz kardeşlerin yıllar içindeki değişimi görenlerin ağzını açık bıraktı.

İKİZ KARDEŞLERİN DEĞİŞİMİNE YORUM YAĞIYOR

Bu Tarz Benim’in ilk sezonunun şampiyonu olan Aycan Şencan ve Nurcan Şencan’ın yarışmadaki hallerinden eser kalmadı. Sosyal medya hesaplarını aktif kullanan kardeşlerin değişimi görenleri şaşırtıyor. Verdiği kilolar kadar yüz hatlarındaki değişikliklerle de gündem olan ikiz kardeşlerin takipçileri bu değişime yorumsuz kalamadı. İkiz kardeşlerden Nurcan Şencan, Bu Tarz Benim yarışmasındaki koyu saçlarına veda etti ve saçlarını uzatarak sarıya boyattı. Paylaştıkları her fotoğrafın altına yorum yapılan kardeşlerin değişimi bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından beğenilirken bazıları tarafından da beğenilmedi.