Buğrahan Tuncer'den kafa karıştıran paylaşım! Eda Ece hamile mi?

TAKİP ET

Oyunculuk performansı ile adından söz ettiren başarılı oyuncu Eda Ece, özel hayatı ile de gündemden düşmüyor. Erkek arkadaşı Buğrahan Tuncer ile güzel bir ilişkisi olan oyuncuyla alakalı skandal bir iddia ortaya atıldı. Sevgilisi Buğrahan Tuncer'in paylaştığı fotoğraftaki bir dikkat takipçilerin gözünden kaçmadı. Fotoğrafın altına birçok takipçi "Eda Ece hamile mi?" sorusunu yazdı. İşte Buğrahan Tuncer'in o paylaşımı...

Reklam
Reklam

Uzun zamandır birlikte olan Buğrahan Tuncer ile Eda Ece'nin ilişkis bir küs bir barışık devam ediyor. Son olarak çiftin kısa süre önce ayrıldığı ve Eda Ece'nin eski rol arkadaşı Danilo Zanna'yla aşk yaşadığı iddia edilmişti. Çıkan iddiaları sert bir dille yalanlayan oyuncu, sosyal medya üzerinde sevgilisiyle fotoğrafını paylaşmayı da ihmal etmemişti.Güzel oyuncunun paylaşımının ardından sevgilisi Buğrahan Tuncer de fotoğraflarını paylaşarak birlikte oldukları sinyalini verdi. Ancak Tuncer'in paylaşımındaki bir detay takipçilerinin gözünden kaçmadı.


Eda Ece hamile mi?
Tuncer'in paylaştığı fotoğrafta sevgilisinin karnını tutması akıllara "Eda Ece hamile mi?" sorusunu getirdi. Güzel oyuncunun hamile olup olmadığı merakla araştırılırken konuyla ilgili çift henüz bir açıklama yapmadı.


 

eda ece hamile mi eda ece ve buğrahan tuncer