Bugün açıklandı! Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halk Bankası maaşlara ek olarak 500 TL, 625 TL ve 750 TL hesaplara yatırıyor! 

TAKİP ET

Yeni dönemde SGK ile imzaladıkları maaş ödemeleri protokolünü yenilemiş olan kamu bankaları, güncel emekli promosyonu kampanyalarının detaylarını paylaştılar. 3 kamu bankasının da aynı içeriğe sahip olan kampanyası kapsamında, emeklilere 750 TL'ye kadar ek ödeme verileceği bilgi kapasitesi kaydedildi.

Reklam
Reklam

Bugün açıklandı! Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halk Bankası maaşlara ek olarak 500 TL, 625 TL ve 750 TL hesaplara yatırıyor! Sosyal Emniyet Kurumu ve kamu bankaları (Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halk Bankası) SGK maaş ödemeleri kapsamında 3 senede bir yenilenen protokol imzalamaktadır. Bu tarafta imzalanmış olan son protokolün süresi, Aralık ayında dolmuş olup alakalı protokol Ocak ayında 3 yıllığına güncellenmiştir. 

Kamu bankaları ve SGK arasında imzalanan protokol kapsamında, emekli yurttaşların maaşlarını taşımaları karşılığında ek ödeme garantisi verilmektedir. Vakıfbank, Halk Bankası ve Ziraat Bankası kendi bünyelerinde, aynı içerikli promosyon kampanyaları düzenlemektedir. Söz hususu promosyon kampanyalarının detayları kamuoyu ile paylaşılmıştır. 

4A-4B ve 4C emekliye 6000 TL promosyon müjdesi şimdi geldi! Hangi emekliler alacak son dakika açıklaması yapıldı


Emekliye promosyon ücreti! SSK, Bağkur ve bütün emeklilere 1.800 TL ödeme


Bankalardan promosyon yarışı başladı! Emekli maaşlarına 2.750 TL ek ödeme


Emeklilere Şubat ayında 3 bin 750 TL ödeme yapılacak. ING Bank promosyon miktarı nedir? ING Bank emekli promosyonu ne kadar?


Ziraat Bankası'ndan maaşlara 750 TL ödeme! Koşulsuz şartsız promosyon ödemesi açıklandı




 

Kamu Bankalarından Emekli Promosyonu Kampanyası 


SGK ile imzaladıkları maaş ödemeleri protokolü kapsamında promosyon kampanyalarını yenileyen kamu bankaları, aynı içerikli kampanya detaylarını kamuoyuna duyurmuşlardır.

Söz hususu kampanyalar kapsamında yeni müşterilere ödenecek olan promosyon tutarları ise şu şekilde belirlenmiştir:

·    0- 1.499 TL aralığında emekli maaşı alanlara: 500 TL

·    1.500- 2.499 TL aralığında emekli maaşı alanlara: 625 TL

·    2.500 TL ve üzeri tutarlarda emekli maaşı alanlara: 750 TL


 

Kamu Bankalarının Emekli Promosyonu Kampanyalarına Başvuru Şartları Nelerdir?


Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası doğrultusundan tasarlanmış olan emekli promosyonu kampanyalarına müracaat yapabilmek amacıyla ilk olarak alakalı bankaların sahip olunan müşterilerinden olmamak lüzummektedir. Maaş hesapları diğer bankalarda tespit edilen ve alakalı hesabı 3 kamu bankasından birine taşıyan her vatandaş, emekli promosyonu almaya hak kazanmaktadır.

Fakat maaş hesabının taşınması, promosyon ödemelerinin alınması amacıyla yeterli değildir. Hesap taşıma talimatı ile birlikte, alakalı hesabın en az 3 sene süresince bankada kalacağının sözünün verilmesi lüzummektedir. 


 

Kamu Bankalarının Emekli Promosyonu Kampanyalarına Nereden ve Nasıl Başvuru Yapılır?


Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası doğrultusundan tasarlanmış olan emekli promosyonu kampanyalarına, ek bir müracaat yapılmasına lüzum duyulmamaktadır. Promosyon ödemesi alınmak istenene bankaya emekli maaşı hesabının taşınması amacıyla talimat verilmesi, alakalı ödemelerden yararlanabilmek amacıyla yeterlidir. Söz hususu emekli maaş hesabı taşıma işlemi, bankaların mobil uygulamaları, internet bankacılığı kanalları ve banka şubeleri aracılığı ile yapılabilmektedir.