Bugün alan yaşadı! Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank 50 bin TL, 100 bin TL, 200 bin TL ihtiyaç kredisi taksit hesaplama tabloları güncellendi

TAKİP ET

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank bağlamında ihtiyaç kredisi faiz oranları güncellendi. Bu anlamda vatandaşlar 50 bin TL, 100 bin TL, 200 bin TL ihtiyaç kredisi taksit hesaplama tablolarını haberimizde görebilirler. İşte detaylar.

Reklam
Reklam

Ekonomi piyasalarının yukarıya yönlü hareketlerine devam ediyor olması, gündelik hayatın ekonomik şartlarının giderek ağırlaşmasına sebep oldu. Tek maaşlı emekli yurttaşların bütçelerini eriten zam oranları, yurttaşların nakit desteğine gereksinim duymalarına yol açtı. Kamu bankaları ise emekli tüketici kredisi kampanyaları ile müjdeli haberi verdi. 

Talimat büyük yerden! Yeni haftanın ilk müjdesi: Finansbank, Şekerbank ve Halkbank, müşterilerinin kredi ve kredi kartı borçlarını üstleneceğini açıkladı!


Finansbank kara listede olan ve kredi notu kötü olan kişilere 20.000 TL para veriyor! Anında hesaba yatacak


Yapı Kredi Bankası 44.000 TL ödeme yapacağını duyurdu! Başvuru yapanlar şimdi alıyor, Ağustos'ta ödüyor


Halkbank'tan 15.000 TL krediniz hazır! Hemen başvurun paranızı alın!




 

Ziraat Bankası Emekli İhtiyaç Kredisi Hesaplama Tablosu 


Bugün alan yaşadı! Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank 50 bin TL, 100 bin TL, 200 bin TL ihtiyaç kredisi taksit hesaplama tabloları! Çiftçiler ve başka vatandaşlar amacıyla geliştirmiş bulunduğu kredi hizmetlerinden sonra emekli müşterileri amacıyla de “Emeklinin Artısı” adını verilen bir kredi hizmeti ilerleten Ziraat Bankası, alakalı kampanyasının misal hesaplama tablolarını yayınladı.

·    Kredi tutarı: 200 bin TL

·    Vade sayısı: 24 ay

·    Faiz oranı: Yüzde 1,69

·    Aylık taksit tutarı: 10.607,79 TL


 

Halk Bankası Emekli İhtiyaç Kredisi Hesaplama Tablosu 


Uygun faiz oranlı kredi hizmetleri ile ilgi çeken kamu bankalarından olan Halk Bankası, yeni dönemde ilerleyen olumsuz ekonomik şartlara rağmen direnecek parasal kuvveti kalmayan emekli vatandaşlara, “Mutlu Emekli Kredisi” ismi verilen kampanyası ile destek olacağını bildirdi. Banka, kampanyasına dair misal hesaplama tablolarını yayınladı.

·    Kredi tutarı: 100 bin TL

·    Vade sayısı: 24 ay

·    Faiz oranı: Yüzde 1,74

·    Aylık taksit tutarı: 5.339,96 TL


 

Vakıfbank Emekli İhtiyaç Kredisi 2022


Kamu bankalarından birisi olarak hizmet veren Vakıfbank, yeni dönemde nakde olan gereksinimi çoğalan sabit gelirli emekli vatandaşlara emekli gereksinim kredisi hizmeti aracılığı ile destek olacağını bildirdi. Banka, alakalı hizmetine dair misal hesaplama tablolarını yayınladı.

·    Kredi tutarı: 50 bin TL

·    Vade sayısı: 36 ay

·    Faiz oranı: Yüzde 1,91

·    Aylık taksit tutarı: 2.054,81 TL