Bugün AVM'ler açık mı 11 Temmuz 2022? Bayramda AVM'ler saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

TAKİP ET

Yurdun dört bir yanında mübarek Kurban Bayramı idrak ediliyor. 4 gün süren Kurban Bayramı tatili bu yıl uzatıldı ve 9 güne çıkarıldı. 9 Temmuz 2022 Cumartesi günü başlayan Kurban Bayramı'nın bugün üçüncü günü. Bayram coşkusu memleket ziyaretleri, seyahatler ve çıkılan tatillerle sürerken bayramda AVM'lerin çalışma saatleri de merak ediliyor.

Reklam
Reklam

Yurdun dört bir yanında mübarek Kurban Bayramı idrak ediliyor. 4 gün süren Kurban Bayramı tatili bu yıl uzatıldı ve 9 güne çıkarıldı. 9 Temmuz 2022 Cumartesi günü başlayan Kurban Bayramı’nın bugün üçüncü günü. Bayram coşkusu memleket ziyaretleri, seyahatler ve çıkılan tatillerle sürerken bayramda AVM’lerin çalışma saatleri de merak ediliyor. Bayram tatilinde AVM gezintisine çıkacak olanlar AVM’lerin çalışma saatlerini merak ediyor. Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde AVM’lerin saat kaçta açıldığı ve kaçta kapandığı merak ediliyor. Peki, Kurban Bayramı’nda AVM’ler açık mı? Bugün AVM’ler açık mı, kapalı mı? Bayramda AVM’ler saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? İşte tüm merak edilenler…

Bayramda AVM’ler Açık Mı 2022?

İslam aleminin dini bayramlarından biri olan Kurban Bayramı bu yıl 9 Temmuz 2022 Cumartesi günü başladı. Bugün üçüncü günü idrak edilen Kurban Bayramı’nda AVM’lerin çalışma saatleri merak konusu oldu.Bayramda AVM’ye gidecek olanlar AVM’lerin açılış ve kapanış saatlerini araştırmaya başladı. Resmi kurum ve kuruluşların kapalı olduğu Kurban Bayramı’nda AVM’ler açık olacak.

Bayranda AVM’ler Saat Kaça Kadar Çalışıyor?

AVM’ler bayram boyunca hizmet vermeye devam edecek. Ancak AVM’lerin bayram çalışma saatleri ile ilgili resmi bir açıklama bulunmuyor. Kurban Bayramı’nın ilk gününde bazı AVM’ler öğleden sonra hizmet vermeye başladı. Bayramın geri kalan günlerinde AVM’lerin açılış ve kapanış saatlerini öğrenmek ve detaylı bilgi almak için gideceğiniz AVM’yi arayabilirsiniz.