Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji hava durumu 20 Eylül 2022

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu tahminleri belli oldu. Perşembe ve cuma gününden itibaren tüm yurtta hava sıcaklığı hissedilir derecede azalacak. Peki, İstanbul'da hava nasıl olacak? Bugün İstanbul'da yağış var mı?

Reklam
Reklam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu tahmin raporu yayınlandı. Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre yurt genelinde hava parçalı bulutlu Kuzey kesimlerde yer yer çok bulutlu olacak. İç Anadolu'nun kuzeydoğusu Birgül Karadeniz Bölgesi, Antalya'nın iç kesimleri verdiği Sakarya, Hatay kıyıları, Osmaniye, Erzincan, Kahramanmaraş ve Bingöl çevrelerinde ise genel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Hava sıcaklığı düşecek

Diğer yandan hava sıcaklığı da Perşembe ve Cuma gününden itibaren hissedilir derecede azalacak. Yurt genelinde sıcaklık düşüşü ile birlikte serin ve yağışlı hava da hakim olacak.

20 Eylül 2022 İstanbul hava durumu

Peki bugün İstanbul’da hava nasıl olacak? İstanbul’da yağış var mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmelere göre İstanbul’da bugün en yüksek sıcaklık 23 derece, en düşük sıcaklık ise 16 derece olacak. Kentin kuzey kesimlerinde sağanak yağış geçişleri de bekleniyor.