Bugün Son Gün! Başvuru Yapanın Hesabına 10000 TL Anında Ödeniyor

TAKİP ET

Bugün içerisinde başvurusu yapan binlerce kişiye anında 10.000 TL nakit ödeme yapılacak! Son gün sakın kaçırmayın.

Reklam
Reklam

Yalnızca T.C kimlik numarası ile başvuru yapabilirsiniz. Son dakika gelişmesi ile acil nakit ihtiyacı bulunan vatandaşlara 10 bin TL ödeme yapılacağı aktarıldı. Peki başvuru nereye ve nasıl yapılır? Şartlar nelerdir? Kimler anında 10.000 TL nakit ödeme fırsatından yararlanabilir? Tüm detayları haberimizde sizler için hazırladık...

Anında 10000 TL Ödeme almak isteyenler için başvuruda son gün! Başvuru yapmayan vatandaşlar bu ödemeden yararlanamayacak. Siz de 10000 TL anında nakit için TC Kimlik numaranız ile anında başvuru yapmalısınız. İşlemleri kolayca gerçekleştirdikten sonra 10.000 TL nakit ödeme anında banka hesabınıza yatırılıyor. Şimdiye kadar bankaların ihtiyaç kredileri için başvuru yapan ancak sonuç alamayan binlerce vatandaşa Garanti BBVA'dan müjdeli haber geldi. Garanti BBVA başvuru yapacak tüm vatandaşlara ihtiyaç kredisi kullandıracak. Üstelik 36 aya varan vade seçeneği mevcut! Garanti BBVA üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak vatandaşlar yalnızca T.C. Kimlik numaraları ile işlem gerçekleştirebilecek. Cep telefonlarına gelen SMS ile kolaylıkla kredi onayı verilebilecek.

Garanti BBVA 10000 TL İhtiyaç Kredisi Başvurusu

Garanti BBVA, 10 bin TL kredi paketleri için başvurularınızı telefon üzerinden yapabilmenize imkan tanıyor. Cep telefonunuzdan sadece SMS göndererek anında kredi başvurusunda bulunabilirsiiz. Ancak kredi başvurusu için kredi notunuzun 1200 ve üzerinde olması gerekmektedir. Ayrıca SMS ile kredi başvurusunda operatörünüze göre SMS ücreti tarafınızdan tahsil edilecektir.

Acil nakit ihtiyacı çeken ve artan enflasyon oranları nedeniyle geçinmekte güçlük yaşayan vatandaşlara can suyu niteliğinde 10.000 TL kredi paketi Garanti BBVA tarafından duyuruldu. Dilerseniz Garanti BBVA şubelerine müracaat ederek de %1,39'den başlayan faiz oranları ve 36 aya kadar vade seçeneğiyle ihtiyaç kredinizi kullanabilirsiniz. Kredi başvurunuz dakikalar içerisinde incelenecek ve onay almanız durumunda 10.000 TL nakit ödeme, vadesiz TL hesabınıza yatırılacaktır.

Garanti BBVA'dan Acil 10 Bin TL Fırsatı

Garanti BBVA üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunan kişiler şubelere giderek veya SMS ile başvuru yapmak istemiyor ise üçüncü bir yöntem de mevcut. Buna göre Garanti BBVA internet bankacılığına giriş yaparak bu ekrandan ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurabilirsiniz. Ancak bunun için Garanti BBVA Müşterisi olmanız gerekiyor. Bu başvuru yönteminde de kredi başvurunuz kısa sürede incelenecek ve onay almanız haline anında 10000 TL krediniz hesabınıza yatırılacaktır.