Bülent Arınç'tan flaş çıkış: O gazeteciler AK Parti'yi aşağıya çekiyor!

TAKİP ET

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, Türk demokrasi Vakfı tarafından düzenlenen Toplantıya katıldı. Arınç, AK Parti yetkilileri ve Hükümete yakın gazetecilerin toplantıya katılmamasına tepki göstererek, O gazetecilerin AK Parti'yi daha da aşağıya çektiğini söyledi. Arınç açıklamasında, televizyon programlarında AK Parti adına konuştuğunu sananların Yararlı işler yapmadığını söyledi.

Reklam
Reklam

Türk demokrasi Vakfı yeniden başlıklı toplantıya katılan TBMM eski başkanı Bülent Arınç gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu. AK Partili yetkililerin ve AK Parti'ye yakın gazetecilerin toplantıya katılmamasına eleştiren Arınç, toplantıya katılmayan yetkilileri suya sabuna dokunmadan siyaset yapmaya çalışan tatlı su balığı siyasetçileri ilan etti. Arınç açıklamasının devamında ise Gazetecilere yüklenerek, “Majestelerinin gazetecileri var. Havanın suyun berraklığından bahsederler. Öksürmenin, bağırmanın zamanıdır. Kral çıplak demenin vaktidir. Allah cesur olana izzet verir" dedi.
 

AK Parti'yi aşağıya çekiyorlar

Toplantıda gündeme damga vuracak açıklamalarda bulunmaya devam eden Bülent Arınç, AK Partili isimlerin Televizyon kanallarına çıkmamasına yönelik de konuştu. Televizyon programlarında AK Partili yetkililer adına konuşan kişilerin AK Parti'ye yakışır işler yapmadığını belirten Arınç, er konuşmaları ile AK Parti'yi daha da aşağıya çektiklerini iddia etti. Partiyi böyle isimlerin temsil etmemesi gerektiğini savunan Bülent Arınç, Genel Başkan yardımcılarına da İsim vermeden yüklendi. Bülent Arınç, 'Partimizin düşüncesi budur diye neden çıkmıyor, konuşmuyorsunuz?" Her şeyi çok bildiğini zanneden bu laf ebesi adamlardan ne zaman kurtulacaksınız?" dedi.
 

Toplantıya katılmayan isimleri eleştirdi

Bülent Arınç 1995 yılında parlamentoya girdiğini hatırlatarak 5 dönem aralıksız parlamentoda kaldığını söyledi. Siyaset hayatına çok daha eski başlamış olan biri olarak konuşan Bülent Arınç, 4 Partisi'nin kapatıldığını dile getirdi. Birebir siyaset ve propaganda yapmayı da tercih ettiğini belirten Bülent Arınç, hiçbir paneli kaçırmadıklarını ve hiçbir oturma gitmemezlik yapmadıklarını söyledi. AK Partili yetkililerin toplantıya gelmemesini eleştiren Arınç, “Hiçbir şekilde, hiçbir toplantıda fikrimizi açıklamaktan geri kalmadık. Her yerde var olmak bizi görünür, fikirlerimizi bilinir kıldı." dedi.