Bunları kullanarak saçınızı halat gibi uzatacaksınız!

TAKİP ET

Saçın uzunluğu saçın yapılarına göre değişiklik göstermektedir. Ancak bu yöntemleri kullanarak saçınızı daha hızlı ve güçlü bir şekilde uzatabileceksiniz…

Saçlarınız çabuk kırılıyor, bu sebepten sürekli kestirmek zorunda kalıyorsanız ve kısa saçtan bıkmışsanız bu yöntemler tam da size göre. Saçınız bu yöntemler sayesinde hızla ve sağlıklı bir şekilde kırılmadan uzayabilecek. İşte kullanmanız gereken yöntemler…

Yumurta akı

Yumurtayı kırarak sarısını ve beyazını ayırın, saçınızın tamamına sürün. Streç film ya da bir poşet yardımı ile saçınızı hava almayacak bir şekilde sarın ve birkaç saat beklettikten sonra yıkayabilirsiniz. Yumurta akı sayesinde saçınız daha çok güçlenerek sağlıklı bir şekilde uzayacaktır.

Aloe vera

Aleo vera bitkisi cilt bakımında olduğu gibi saç bakımında da kullanılan bir bitkidir. Aleo vera saçı daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde uzatır. Aleo verayı tatlı kaşığı bal, bir çorba kaşığı limon ve bir fincan aloe vera ile karıştırıp saçınıza sürün. 30 dakika beklettikten sonra saçınızı durulayıp yıkayın. Haftada 2 kez uygulamanız yeterli olacaktır.

Adaçayı

Ada çayı saçı besler ve parlaklık sağlar. Bir dal adaçayını 1 litre su ile birlikte kaynatın ve ılıyana kadar bir mühlet bekletin. Sonrasında saçınıza uygulayabilirsiniz. Durulamanıza gerek yoktur ancak içiniz rahat etmezse durulayabilirsiniz.