Burak Kut'un eşi Cansen Yeni kimdir, kaç yaşında? Cansen Yeni ne iş yapıyor, mesleği ne?

TAKİP ET

İbo Show'un bu haftaki konuklarından olan Burak Kut'un hayatı merak ediliyor. En çok merak edilen başlıklar arasında ise Burak Kut'un eşi Cansen Yeni kimdir sorusunun yanıtı yer alıyor. Peki Burak Kut'un eşi Cansen Yeni kimdir ve kaç yaşında? Cansen Yeni ne iş yapıyor, mesleği ne? Burak Kut'un eşi Cansen Yeni hakkında merak edilenler haberimizde...

Reklam
Reklam

İbo Show'un bu haftaki konuklarından biri ünlü sanatçı Burak Kut oldu. Uzun süre sonra Burak kut’u ekranda gören izleyiciler ile hayatını ve eşini merak etmeye başladı. Şimdiden arama motorunda Burak Kut'un eşi kim sorusuna yanıt araştırılıyor. Peki, Burak Kut'un eşi Cansen Yeni kimdir? Cansen Yeni ne iş yapıyor, mesleği ne?
 

Burak Kut'un eşi Cansen Yeni kimdir kaç yaşında?


Ünlü şarkıcı Burak Kut'un eşi Cansen Yeni 33 yaşındadır. Çukurova Üniversitesi tıp fakültesi mezunu olan Cansen Yeni Başkent Üniversitesi kardiyoloji departmanında ve Türk Kalp Vakfı'nın da görev yapmıştır. Eğitimine “Amerikan Academy of Antiaging de Skin Rejuvenation” de devam eden Cansen Yeni, Eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye'de de bu yönde çalışmalarına devam etmiştir. Cansen yeni Yeditepe Üniversitesi genetik ve kök hücre departmanında genetik kök hücre üzerine doktorasını gerçekleştirmiştir. Tanınan bir doktor olmasına rağmen eğitim hayatına ara vermeden devam eden Cansen Yeni hala Doğuş Üniversitesi psikoloji Bölümü'nde doktora programını sürdürmektedir. Burak Kut ile evli olan Cansen Yeni bir çocuk annesidir.
 

Burak Kut'un eşi Cansen Yeni ne iş yapıyor, mesleği ne?


Şarkıcı Burak Kut'un eşi Cansen Yeni doktordur. Türkiye'de ve Amerika'da bilinmiş birçok okulda eğitim alan Cansen Yeni, kök hücre üzerine yürüttüğü çalışmalarla biliniyor.


Burak Kut ve Cansen Yeni kaç yıllık evli?

Ünlü şarkıcı Burak Kut ve doktor eşi Cansen Yeni 2011 yılında Dünya evine girdi. O günden bu yana mutlu bir evlilik süren çiftin Aden isminde bir kız çocukları bulunuyor.