Burak Yılmaz Beşiktaş'a transferi konusunda net konuştu

TAKİP ET

Yıldız futbolcu Burak Yılmaz son günlerde gündemden düşmeyen Beşiktaş'a transfer olacağı iddialarına ilişkin canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Tecrübeli futbolcu, net bir şekilde Beşiktaş'a transfer olmayacağını söyledi. Siyah-beyazlı taraftarların hayalleri de Böylece suya düştü.

Reklam
Reklam

Fransa'da forma giydiği Lille ekibinden ayrıldıktan sonra sürekli Süper Lig'e transferi gündeme gelen Burak Yılmaz'ın adı Beşiktaş ile anılıyordu. TV ekranlarında yayınlanan Candaş Tolga Işık ile az önce konuştum programına konuk olan Yıldız futbolcu Burak Yılmaz Beşiktaş'a transferi ile ilgili iddialara yanıt verdi. Milli Yıldız aynı zamanda hedefleri ve kariyerinde yapacağı çalışmalarla ilgili de önemli değerlendirmelerde bulundu.
 

Beşiktaş'a transfer olmayacağım

Burak Yılmaz, Beşiktaş'a transfer iddialarına ilişkin Son dakika açıklamalarında bulunarak Beşiktaş ve Galatasaray ile ilgili hiçbir görüşmesinin gündeminde olmadığını söyledi. Takımdan ayrıldıktan sonra Türkiye'de hiçbir takımla görüşmediğini belirten Burak Yılmaz, Avrupa'dan teklifler aldığını ifade etti. Burak Yılmaz Beşiktaş'a transferi konusunda kesin ve net bir açıklama yaparak asla öyle bir transferin olmayacağını dile getirdi.
 

Acun Ilıcalı ile görüşme yaptı

Süper Lig takımları ile ilgili bir düşüncesi olmadığını belirten Burak Yılmaz Avrupa'dan ise teklifler aldığını açıkladı. Ayrıca Acun Ilıcalı ile de bir görüşme yaptığını söyleyen Burak Yılmaz, Acun Ilıcalı'nın Hull City takımının bulunduğu bir gün çok sert bir lig olduğunu dile getirdi. Yılda 60 maç oynandığını söyleyen Burak Yılmaz bunu kaldıramayacağını Acun ılıcalı'ya ilettiğini ifade etti. Burak Yılmaz açıklamasında Avrupa'da kalmak istediğini sözlerine ekledi.