Burak Yılmaz'dan Okan Buruk paylaşımı

TAKİP ET

Galatasaray'da Fatih Terim'in ardından takımın başına getirilen Torrent'in de dönemi sona erdi. Galatasaray yönetimi Torrent'in sözleşmesini feshederek takımın başına Okan Buruk'u getirdi. Galatasaray'ın eski futbolcusu Okan Buruk ile 1 + 1 yıllık sözleşme imzalandı. Sarı-kırmızılı takımın eski futbolcusu Burak Yılmaz da Okan Buruk için Tebrik mesajı yayınladı.

Reklam
Reklam

Son dakika transfer haberleri… Galatasaray'da Fatih Terim'in ayrılığı sonrasında takımın başına Domenec Torrent getirilmişti. Beni yönetimin ilk işi ise Torrent’in sözleşmesini feshetmek oldu. Bugün yapılan duyuruya göre Galatasaray Okan Buruk ile sözleşme imzaladı. 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık kontrat Galatasaray tarafından resmen açıklanırken sosyal medya adeta yıkıldı.
 

Burak Yılmaz Okan Buruk’u tebrik etti

Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen futbolcu Burak Yılmaz da Okan Buruk'un Galatasaray'ın başına geçmesinin ardından sosyal medya hesabından bir tebrik postu yayınladı. Yıldız Kurtoğlu Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Okan Buruk’u tebrik ederken "Okan Abicim, kalbim her zaman seninle" ifadelerini kullandı. Burak Yılmaz'ın paylaşımı kısa süre içerisinde sosyal medyada yayılırken beğeni ve yorum rekoru kırdı.

Galatasaray'da forma giymişti

Şu sıralar transfer heyecanını yaşayan Burak Yılmaz, daha önce 2012-2016 sezonları arasında Galatasaray'da forma giymişti. Yıllarca Galatasaray'da top koşturan futbolcu 8 milyon euro bonservis bedeliyle Beijing Guoan'a transfer olmuştu. Yeniden Süper Lig'e döneceği konuşulan Burak Yılmaz Geçtiğimiz günlerde Hollanda takımı ile sözleşme imzaladı.