Burak Yılmaz sözleşme imzaladı! İşte yeni takımı

TAKİP ET

Milli futbolcu Burak Yılmaz'ın son dönemlerde Türkiye'ye geleceği yönünde iddiaları ayyuka çıkarken yeni takımı belli oldu. Burak Yılmaz 2 yıllık futbolcu 3 yılı antrenör olmak üzere sözleşme imzaladı. Burak Yılmaz'ın yeni takımı Fortuna Sittard oldu.

Reklam
Reklam

Milli futbolcu Burak Yılmaz'ın Süper Lig'de geleceği iddiaları Son günlerde çok konuşuluyordu. Özellikle Beşiktaş'ın kendisini çok istediği yönündeki iddialara Geçtiğimiz günlerde yanıt veren Burak Yılmaz Türkiye'ye dönmeyi düşünmediğini ve Beşiktaş'ın da kendisini istemediğini söylemişti. Acun Ilıcalı'nın takımı ile de adı anılan Burak Yılmaz çalışma şartları nedeniyle oraya da sıcak bakmadığını açıklamıştı. Nihayet milli futbolcu Burak Yılmaz'ın takımı belli oldu.
 

Sözleşme imzalandı

Yıldız futbolcu Burak Yılmaz yeni sezonda Hollanda ligi takımlarından Fortuna Sittard da forma giyecek. Lille ile sözleşmesi sona eren Burak Yılmaz'ın bonservisi kendi elinde bulunuyordu. Hollanda takımı Burak Yılmaz'ın transferini resmen açıkladı.
 

2 yıl önce 3 yıl antrenör

Fortuna Sittard ile anlaşan Burak Yılmaz 2 yıl oyuncu 3 yıl antrenör olmak üzere toplamda 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Burak Yılmaz, Kariyerinde 520 maça çıkarken bugüne kadar 255 gol ve 70 Asist başarısı ile oynadı. Burak Yılmaz'ın son birkaç yıl ki performansı adeta parmak ısırttı.