Burak Yılmaz yeniden Beşiktaş'ta!

TAKİP ET

Beşiktaş'ta transfere hızlı atak. Lig bitmesi ardından yeni sezona hızlı giriş yapmak isteyen Beşiktaş, eski yıldız forveti Burak Yılmaz'la her konuda anlaştı.

Reklam
Reklam

Mario Gomez, Burak Yılmaz, Cenk Tosun ve Aboubakar gibi forvetlerle 5-6 yıldır problem yaşamayan Beşiktaş, bu sezon bekleneni veremeyen Batshuayi sonrası oldukça kötü duruma düşmüş ve ligi 5. sıranın altında bitirmişti. Yeni sezona 3 kupa ile Sergen Yalçınla başlayan ancak 8 hafta teknik direktörüyle yol ayrımına giren Beşiktaş, yeni sezonda hızlı hareket ediyor!

Burak Yılmaz Beşiktaş'ta

Siyah beyazlı ekip eski yıldızlarını geri alıyor. Özellikle gittiği sezon Lille şampiyon yapan ve bu sezonda bir çok maçta yıldızlaşan Kral lakaplı Burak Yılmaz yuvaya döndü. Beşiktaş başkanı Çebi, Burak Yılmaz'la her konuda anlaştığını duyurdu. Burak Yılmaz önümüzdeki günlerde Türkiye gelerek Beşiktaş'la resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Cenk Tosun'da geliyor!

Beşiktaş'ta teknik patron İsmail, Burak Yılmaz transferini onay verir vermez Cenk Tosun ile de her konuda anlaştı. Everton ile sözleşmesi sona eren Cenk Tosun gelecek sezon Beşiktaş forması giyecek.

Cenk Tosun ve Burak Yılmaz gibi türk yıldızlar sonrası Beşiktaş bir yabancı santrafor da olarak transfer döneminde forveti tamamlayacak.

Beşiktaş'ta yeni sezonda süprirz transferlerin devam edeceği belirtiliyor.