Burcu Özberk kimdir, kaç yaşında? Burcu Özberk nereden mezun oldu?

TAKİP ET

Ekranların sevilen yüzü ünlü oyuncu Burcu Özberk, sosyal medyanın gündeminde yine ilk sıralarda. Başarılı oyuncu bu kez mezuniyet töreniyle sosyal medyada gündem oldu. Rol aldığı diziler ve hayat verdiği karakterlerle sık sık adından bahsettiren güzel oyuncunun mezuniyet töreni sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Reklam
Reklam

Ekranların sevilen yüzü ünlü oyuncu Burcu Özberk, sosyal medyanın gündeminde yine ilk sıralarda. Başarılı oyuncu bu kez mezuniyet töreniyle sosyal medyada gündem oldu. Rol aldığı diziler ve hayat verdiği karakterlerle sık sık adından bahsettiren güzel oyuncunun mezuniyet töreni sosyal medyanın gündemine yerleşti. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı’ndan mezun olan oyuncu Özberk, yaşadığı mutluluğu sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaştı. Burcu Özberk’in mezuniyet töreninde yaptığı açıklamayla gündemin ilk sıralarına yerleşti. Güzel oyuncunun mezuniyet konuşması alkış topladı. Peki, Burcu Özberk kimdir, kaç yaşında? Burcu Özberk nereli? Burcu Özberk nereden mezun oldu? Burcu Özberk hangi dizilerde oynadı? İşte tüm merak edilenler…

Mezun Oldu

Rol aldığı yapımlar ve canlandırdığı karakterlerle adından sık sık bahsettiren güzel oyuncu Burcu Özberk, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı’ndan mezun oldu. Bu kez mezuniyet töreniyle sosyal medyanın gündemine yerleşen Özberk, ‘Geç gelen mezuniyet. Zamanında yolumuza taş koydular ama çiçeklerle alkışlanarak mezun oldum bugün. Bu süreçte yanımda olan rektörümüze, müdürlüğümüze, hep yanımda olan canım hocalarıma, bölüm başkanımıza bir kez daha teşekkür ederim. Üniversite okurken çalışmaya başladım ve diplomamı alabilmek hep hayalimdi. Bir hayalim daha gerçekleşti. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı’ndan mezun olduğum için çoook mutluyum.’ dedi.

Burcu Özberk Kimdir?

12 Aralık 1989 yılında Eskişehir'de dünyaya gelen Burcu Özberk, ilk ekran deneyimini 2103 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisiyle yaşadı. Güneşin Kızları dizisinde canlandırdığı Nazlı karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Özberk, 2017-2018 yılları arasında TRT ekranlarında yayınlanan Aslan Ailem dizisinde rol aldı. Direniş Karatay filminde Türkan karakterine hayat verdi. 2019-2020 yılları arasında Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk dizisinde Çağlar Ertuğrul ile başrolü paylaştı. Güzel oyuncu bu dizi ile Altın kelebek Ödülleri'nde Romantik Komedide En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazandı. FOX ekranlarında yayınlanan Çocukluk dizisinde Ayşegül karakterine hayat verdi. 2021 yılında yine FOX ekranlarında yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra karakteriyle sevenlerinin karşısına çıktı.