Burganbank müdürü biraz önce açıkladı! 12.000 TL ödemeler hesaplarda görünüyor!

TAKİP ET

Burganbank müdürü biraz önce açıkladı. 12.000 TL ödemeler hesaplarda yattı. Son dakika müracaat yapılarak alınacak!

Reklam
Reklam

Burganbank müdürü biraz önce! 12.000 TL ödemeler hesaplarda görünüyor! Burganbank bağlamında oluşturulan duyuruyla eş güdümlü 12.000 TL'ye kadar nakit kredi kullanacak olan vatandaşlara 3 sene vadeli düşük faizli kredi verileceği açıklandı. Burganbank, resmi internet sitesi üzerinden oluşturulan duyuru ile eş güdümlü 12.000 TL'ye kadar tüketici kredisi kullanmak isteyen bireylerin ilk taksit ödemesinde 3 ay ertelemeli alabilecekleri bu krediler yalnızca Burganbank şubelerinden değil, Burganbank, mobil programı üzerinden de hesaplara yatırılıyor. 

Denizbank ve o bankadan yeni 120.000 TL açıklaması geldi! Borçlarınızı tek tek hesaplayın ve bu para ile anında kapatın


O özel banka'dan hafta sonu müjdesi! Bankamatik kartınız varsa 30.000 TL para veriliyor! Önemli gelişme


Halkbank ve 2 Farklı Banka 120 Bin TL Kredi Vereceğini Duyurdu


Gözler oradaydı! Bankadan açıklama şuan yapıldı! TC kimlik numarasına göre ödemeler 8.000 TL olacak!


Vatandaş balıklama atladı! SGK-SSK ve Bağkur'lu emekliler için o banka, yalnızca SMS ile 11.000 TL ödeme yapacağını açıkladı!


Ziraat Bankası'ndan bomba haber: Devlet destekli, uzun vadeli, düşük faizli 30.000 TL müjdesi şimdi verildi! Para lazım diyenlere alın para





Burganbank Genel Müdürlüğü doğrultusundan oluşturulan duyuru ile eş güdümlü 12 bin TL'ye kadar 3 sene vadeli olarak kredi kullanacak olan şahıslardan birtakım kredi politikalarına makul olunması istenmektedir. 

12 bin TL'ye kadar tüketici kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar başvurularını yapmak istiyorlarsa banka şubelerine gitmeden işlemlerini basit bir şekilde Burganbank'ın resmi internet sitesi üstünden ve mobil programı üstünden yapabilir. 

İhtiyaç kredisi kullanacak olan şahıslar daha evvel bankalar üstünden çalışma yapmış olması ve bireysel müşteri olması halinde kredi puanı 1100 ve üstünde ise başvurusunu, Burganbank üstünden anında yapabilecektir. Sigortalı olarak çalışan yurttaşların son işyerlerinde 3 ay sigorta primleri yatıyor olması, emekli olan bireylerin ise emekli maaşlarını bu bankaya taşıması halinde banka gelir belgesiz olarak vatandaşlara kredi olanağı sağlamaktadır. 



Size en yakın Burganbank şubesine giderek tüketici kredisi müracaatınızı bu şekilde gerçekleştirebilecek ve kredi onayı almanız ile eş güdümlü süratli birşekilde bu bankadan nakit kredi kullanabileceksiniz. 

Burganbank, resmi internet sitesi üzerinden tüketici kredisi müracaat formunu doldurarak prosedür yapacak olan vatandaşlar ise kredi kullanabilmeleri amacıyla bu bankanın müşterisi olması halinde mobil uygulamaya giriş yaparak, şubelere gitmeden prosedürlerini gerçekleştirebilir.  Burganbank, mobil programı üzerinden hem kredi müracaatınızı yapılabilir hemde kredi kartı müracaatı yaparak, başka bütün bankacılık prosedürlerinizi ve ödeme prosedürlerinizi çevrimiçi olarak yapılabilirsiniz.