Bursa'da bir süredir haber alınamayan kadın evinde ölü bulundu

TAKİP ET

Bursa'da yakınlarının bir süredir ulaşamadığı 36 yaşındaki kadın evinde 3 yerinden bıçaklanmış halde ölü olarak bulundu. Olayın ardından eve gelen polis ekipleri inceleme yaparken sokakta bekleyen kadının yakınları kavga etti.

Reklam
Reklam

Bursa'nın Yıldırım ilçesi Değirmenönü Mahallesi Damla Sokak üzerinde bulunan bir Apartmanda yaşayan 36 yaşındaki Nazlı Meral'e bir süredir ulaşamayan yakınları 12 Kasım cumartesi günü akşam saatlerinde adrese geldi. Kapıyı açarak içeriye giren yakınları kadını yatak odasında 3 yerinden bıçaklanmış halde buldu. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekiplerinin yaptığı incelemede kadının hayatını kaybettiği belirlendi.

Yakınları arasında arbede yaşandı

Polis ekipleri evde olay yeri incelemesi gerçekleştirilirken kadının 3 farklı yerinden bıçaklandığı öğrenildi. Evde İnceleme devam ettiği sırada kadının sokakta bekleyen yakınları arasında da henüz nedeni bilinmeyen arbede yaşandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatırken Cumhuriyet savcısının yaptığı inceleme sonrasında talihsiz kadının cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.