Bursa'da çöp evde bulunan Cem Muhammet'ten yeni haber var

TAKİP ET

Bursa'da çöp ev olayı Türkiye'nin gündeminde günlerce yer aldı. Teyzesinin eve kapattığı ve bir odada bitkin halde bulunan 9 yaşındaki Cem Muhammet'in son sağlık durumu da herkes tarafından merak ediliyordu. Küçük çocuktan Nihayet iyi haber geldi.

Reklam
Reklam

Bursa'da çöp ev olayı Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşmüştü. Teyzesinin kiraladığı evde bir odada kilitli halde bulunan Cem Muhammet 16 günden bu yana hastanede tedavi altındaydı. Cem Muhammed'in son sağlık durumu ile ilgili AÜ Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan ve Hastane Başhekimi Prof. Dr. Yıldıray Çete açıklamalarda bulundu. Çöp evde bulunan 9 yaşındaki Cem Muhammet'ten güzel haber de geldi.

VÜCUTSAL OLARAK BİR SIKINTISI YOK

Bursa'da tahliye kararı verilen çöp Evde bulunan 9 yaşındaki Cem Muhammet Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşmüştü. Kurtarıldıktan sonra hastanede tedavi altına alınan küçük Muhammed'i AÜ Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan ve Hastane Başhekimi Prof. Dr. Yıldıray Çete Hastanede ziyaret etti. Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, Hastane çıkışı yaptığı açıklamada Muhammed'i İki günden bu yana neşeli gördüğünü belirterek Bundan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Muhammed'in son durumu ile ilgili doktorlardan da bilgi aldığını söyleyen Özkan, şu anda vücutsal bir sıkıntısı olmadığını ve her gün istediği kiloları kazanmaya devam ettiğini söyledi.

YAKIN DA HASTANEDEN TABURCU EDİLECEK

AÜ Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, çöp evde bulunan 9 yaşındaki Cem Muhammet'in sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamada Psikolojik destek alması gerektiğini belirterek yakın da hastaneden de taburcu edileceğini söyledi.