Bursa'da damat terörü kan akıttı 1 kişi ölürken 4 kişi ise yaralandı

TAKİP ET

Bursa'nın İnegöl ilçesinde boşanma aşamasında olduğu eşinin baba evine giden cani eş yanında bulunan silah ile önüne gelene ateş etti.4 kişinin yaralanmasına sebep olan şahıs sonra kendini vurarak intihar etti.

Reklam
Reklam

Bursa İnegöl İlçesinde gerçekleşen olayda edinilen bilgilere göre 35 yaşındaki Serap Göl Görel ve eşi Bayram Görel boşanma kararı aldı. Boşanma kararı ardından Serap Gül Görel Yeni Mahalle Millet Caddesi’nde ikamet eden ailesinin yanına taşındı. İddialara göre çocuklarını görmek için adrese gelen öfkeli damat Görel, kapı açılır açılmaz etrafa kurşun yağdırmaya başladı.4 kişinin yaralanmasına sebep olan Görel daha sonra silahı kafasına dayayarak intihar etti. Öte yandan çıkan kurşunlardan eşi Serap Gül Görel’e, kayınbabası Cevdet Cantürk’e, kaynanası Şaziye Cantürk ve kayınbiraderi Muhammet Enes Cantürk tedavi için hastaneye kaldırıldı.

KAYINBABA AMELİYATA ALINDI
Dehşet veren olay sonrasında ihbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerinde yaralı bulunan 5 kişi tedavi için ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Bayram Görel yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, kayınbaba Cevdet Cantürk ise ameliyata alındı. Diğer 3 yaralının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Bursa Cinayet