Bursa'da eksi üç derecede yürekleri ısıtan olay: Motokurye engelli vatandaşı yolda bırakmadı..

TAKİP ET

Eksi üç derece soğuk hava yaşanan Bursa'da yürekli ısıtan bir olayın görüntüleri yayınlandı. Dönerci dükkanında motokuryelik yapan Taner Bozkurt, yolda ilerlemekte zorlanan engelli bir vatandaşı motoruna halat bağlayarak gideceği yere kadar götürdü.

Reklam
Reklam

Bursa'ya bağlı Kestel ilçesinde insanlık henüz ölmemiş dedirten bir olay meydana geldi. İlçede faaliyet gösteren bir dönercide motokuryelik yapan Taner Bozkurt isimli bir kişinin engelli bir vatandaşa yaptığı yardımseverlik eksi üç dereceyi yaşayan kentte yürekleri ısıttı. 




Yolda ilerlerken engelli sandalyesinin aküsü biten bir vatandaş yolda mahsur kaldı. Dondurucu soğukta çevresindekilerden yardım isteyen vatandaşın yardım isteğine ise Esentepe Mahallesi'ne bir sipariş götürüp geri dönen bir motokurye yetişti. Engelli vatandaşın aracını halatla motosikletine bağlayan Taner Bozkurt, vatandaşı gideceği yere bıraktı.



Taner Bozkurt, engelli vatandaşı yaklaşık olarak 2 kilometre mesafedeki evine kadar bırakırken, genç adamın bu hareketi 'insanlık ölmemiş' dedirtti.




 

bursa motokurye engelli vatandaş Taner Bozkurt