Bursa'da kaza sonrası alev alan kamyonun içinde yanarak can verdiler!

TAKİP ET

İstanbul-Bursa-İzmir otoyolunun Doğanköy mevkiinde sürücüsünün kontrolünde çıkarak kaza yapan bir kamyon alev almaya başladı. Kamyonun içinde sıkışan sürücü ve yanındaki yolcu sıkıştıkları yerden çıkarılamadılar ve yanarak can verdiler.

Reklam
Reklam

Korkunç kaza İstanbul-Bursa-İzmir otoyolunda meydana geldi. Doğanköy mevkiinde meydana gelen kazada, Ömer Faruk Erkoyuncu'nun kullandığı et yüklü kamyon, sürücüsünün kontrolünden çıkarak direksiyon hakimiyetini kaybetti ve ilk önce yolun kenarında bulunan bariyerlere çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle bariyerleri aşan kamyon daha sonra trafik tabelalarının direğine çarptı ve alev almaya başladı. Kamyonun tabelalara çarptığı esnada sürücü Ömer Faruk Erkoyuncu ile yanında bulunan Murat Kalbayır yola savrulurken kamyonun yatak kısmında olan Selahattın Kanay ve Erkin Şeydanur, bulundukları yerde sıkıştı.


Çevredeki diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, polis ekipleri sevk edilirken kısa sürede bölgede olan ekipler ilk önce başka kazaların meydana gelmemesi için yolda güvenlik önlemi aldılar. O sırada itfaiye ekipleri alev alev yanan kamyona müdahale ettiler ve kamyon yaklaşık olarak yarım saatlik bir çalışma sonucu kontrol altına alındı.

YOLA FIRLAYAN 2 KİŞİ AĞIR YARALANDI

Kaza sırasında kamyondan yola fırlayan Murat Kalbayır ve Ömer Faruk Erkoyuncu, sağlık ekipleri tarafından ambulanslara alınarak Bursa Şehir Hastanesi'ne kaldırılırken hastanede tedavi altına alınan yaralıların durumlarının ağır oldukları öğrenildi.


2 KİŞİ YANARAK HAYATINI KAYBETTİ

Alev alev yanan kamyondan sıkıştıkları için çıkamayan Erkin Şeydanur ve Selahattin Kanay'ın ise feci bir şekilde hayatlarını kaybettikleri belirlendi. Kanay ve Şeydanur'un cansız bedenleri Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sonrası Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken polis kazaya ilişkin bir inceleme başlattı.

 

bursa trafik kazası kamyon 2 ölü 2 yaralı yanan kamyon