Bursa'da Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne yıldırım düştü

TAKİP ET

Metroloji genel müdürlüğü ve afat tarafından yapılan uyarılar sonrasında beklenen yağışlar başladı. Bursa'da da aniden bastıran sağanak yağış sırasında su baskınları ve sel felaketi yaşandı. Hemen ardından da Bursa Şehirlerarası otobüs terminaline yıldırım düştü haberi geldi.

Reklam
Reklam

Bursa’da şiddetli sağanak yağış sırasında yıldırım düşmesi sonucu şehirler arası otobüs terminali çatısı çöktü. Sağanak yağış ve yıldırım sırasında vatandaşlar zor anlar yaşanır yaşarken otogarın çatısının çökmesi ile birlikte büyük panik yaşandı. Panik anları kameralar tarafından kaydedildi. Olayın ardından bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Aynı zamanda kentte meydana gelen şiddetli sağanak yağış sırasında ağaçların yıkıldığı ve yolların da yolu göle döndüğü görüldü.

Otobüs terminaline yıldırım düştü

Metroloji genel müdürlüğü ve afat tarafından yapılan uyarılar sonrasında Bursa’da çok kuvvetli sağanak yağış başladı. Kuvvetli yağış sırasında kentte su baskınları ve ağaç devrilmeleri gibi olaylarda yaşandı. Ancak en çok paniğe sebep olan olay ise Bursa otobüs Terminali nde meydana geldi. Bursa Şehirlerarası otobüs Terminali‘ne yıldırım düştü.

Yolcular büyük panik yaşadı

Yoğun yağışın etkisi altında olan Bursa’da Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne yıldırım düştü. Yıldırım düşmesi sonucu terminalin çatısının bir bölümünü çökerken vatandaşlar da büyük panik yaşadı. Ayrıca otogarda yaralı olduğu ihbarı üzerine çok sayıda 112 acil Servis ekibi de bölgeye sevk edildi. Ancak polis telsizlerinden yaralı olmadığı bildirildi. Otogarda önlem alan güvenlik görevlileri ise vatandaşları güvenli bölgelere yönlendirdi. Yıldırım düşmesi sonucu çatısı çöken otogarda otobüs seferleri de durma noktasına geldi.