Bursa'daki umumi tuvalete hayran kalan bir daha vazgeçemiyor!

TAKİP ET

Bursa'da özel olarak faaliyet veren umumi bir tuvalet, temizliğine hayran kalan vatandaşlar tarafından vazgeçilmez halini aldı. Günde yaklaşık 300 kişiye hizmet tuvaletin özel olarak gelen müşterileri bile var.

Reklam
Reklam

Bursa'da Tarihi Hanlar bölgesinde umumi tuvalet isleten Durak Coskun, yaklaşık olarak 20 yıldır, tuvalet işletmeciliğinden geçimi sağlıyor. Coşkun'un işlettiği tuvalete ise bir jez gelenler temizliğine hayran kalarak sürekli gelmeye devam ediyor. 


YÜZLERCE METRE YÜRÜYEREK O TUVALAETE GELENLER VAR

Çarşı bölgesinde çoğu esnafların, kendilerine yakın başka tuvaletler olmasına rağmen çok fazla temiz olmasından kaynaklı umumi tuvalete gitmek için yüzlerce metre yürüyorlar.


Müşterilerin kendisini tercih etmesinden oldukça fazla mtluluk duyduğunu sile getiren tuvalet işletmecisi Durak Coşkun ise işini kaçak değil yasal olarak yaptığını söylüyor. İş yerinde yazar kasa bulunduran Durak Coşkun her gelen müşterisine fiş kesiyor. Günde yaklaşık olarak 300 kişinin kullandığı tuvalet için kişi başı 2 lira ücret alınıyor.


HERKES RESMİ OLARAK ÇALIŞSIN!

20 yıldır umumi tuvalet işletmeciliği yaptığını söyleyen Durak Coşkun, işini severek yaptığını ve tuvaletlerinin her daim temiz olmasına çok dikkat ettiğini belirtiyor. Bakımlı olunca herkesin onun tuvaletini tercih ettiklerini ifade eden Durak resmi çalıştığını ve her gelen müşteri için fiş kestiğini söyledi. Resmi olamadan çalışan çok fazla umumi tuvalet olduğunu kaydeden Durak, herkesin yasal olarak para kazanmasının daha dopru olacağını düşündüğünü söyledi.




 

bursa umumi tuvalet özel müşteri tarihi hanlar çarşısı