Bursa metrosunda 3 genç kıza tacizde bulunan Suriyeli sınır dışı edilecek

TAKİP ET

Bursa metrosunda 3 genç kıza tacizde bulunan ve ardından da bıçakla tehdit eden Suriye uyruklu şahıs gözaltına alındı. Emniyete yapılan işlemlerin ardından göç idaresine teslim edilen şahsın sınır dışı edileceği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bulunan bir metro istasyonunda geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda 25 yaşındaki Yelda Arslan ve yanında bulunan kız kardeşiyle kız arkadaşı Suriyeli bir şahsın elle tacizine uğradı. Genç kızları taciz eden Suriyeli Murad Raşo, Kızların uyarıda bulunması üzerine belinde bulunan bıçağı göstererek tehdit etti.
 

Çığlık atarak yardım istedi

Bunun üzerine 25 yaşındaki Yelda Arslan Çığlık atarak çevrede bulunanlardan yardım istedi. Metro istasyonunun güvenlik görevlileri olaya müdahale ederek şüpheliyi etkisiz hale getirdi ve polis çağırdı. Bu sırada genç kadın da cep telefonu kamerasıyla olanları kaybetmeye başladı. Tacizci genç kadından özür dilerken tepki gösteren genç kız şikayetçi olacağını söyledi.
 

Pişman olduğunu söyledi

Olayın ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Suriyeli Şerif ifadesinde pişman olduğunu söyledi. Suriyeli kişi hakkında halkın huzurunu bozma suçundan işlem yapılırken savcılık talimatı ile sınır dışı edilmek üzere il göç idaresine teslim edildiği öğrenildi.
 

Sosyal medyada paylaştı

Metroda tacize uğrayan genç kadın ise çektiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak isyan etti. Şahsın bıçak göstererek kendilerini tehdit ettiğini söyleyen genç kadın etraf kalabalık olmasaydı belki de söylediklerini yapacaktı dedi.