Bursa ve Gümüşhane'den şoke eden haberler! Satanist grup var, kedilerin kuyruk ve patilerini kesiyorlar

TAKİP ET

Gümüşhane'de kedilerin kuyruklarının ve ayaklarının kesilmesi hayvan sever vatandaşları İsyan ettirdi. Mahallede satanist bir grup olduğu iddia edilirken hayvanlarında büyü için kesildiği öne sürülüyor.

Reklam
Reklam

Gümüşhane ve Bursa'dan gelen hayvanlara işkence haberi şok etti. Gümüşhane'de bir sitenin bahçesinde kedilerin bacaklarına ve kuyruklarının büyü için kesildiği iddia edilirken Bursa'da ise zeytin isimli yavru kedi patileri kesilmiş ve karnı Paramparça halde bulundu. Yavru kedinin sahibi olan Filiz Akın Karabulut, "Çok zalimce. Bunu bir hayvana yapan; yarın herkese, her şeyi yapar. Geleceğin ruh hastaları yetişiyor" dedi.

Bacakları ve kuyrukları kesiliyor

Gümüşhane'nin Hasanbey Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde son 1 ay içerisinde bazı kedilerin kuyruklarının ve bacaklarının kesilmiş halde bulunduğu iddia edildi. Vatandaşlar ve çevre esnafı bu duruma tepki gösterirken özellikle esnafın sokakta beslediği ve ilgilendiği kedilerin görüntüleri Yürek yaktı. Vatandaşlar ise bu durumun insanlar tarafından yapıldığını öne sürüyor. Yaralı hayvanlara Cadde üzerindeki Veteriner Kliniği niye pansuman yaparak yardım ediyor. Gümüşhaneli vatandaşlar Bu durumun sorumlularının bulunmasını ve cezalandırılmasını istiyor.

Satanist grup iddiası

Gümüşhane'de Aynı mahallede esnaflık yapan Murat Dabağ, “Mahalleli olarak genelde burada kedi köpek bakıyoruz, mamalarını ve sularını veriyoruz ama son zamanlarda baya bir ayağı kesik, kuyrukları kopartılmış kediler var. Bunun nedenini biz de merak ediyor ve öğrenmek istiyoruz. Bunu birisi yapıyor ama araştırıp bulunması gerekiyor” dedi.

Yine aynı mahallenin sakinlerinden olan Hasan Elmahti, kedileri bu şekilde yeni yeni görmeye başladığını bazılarının bacağının bazılarının kuyruğunun olmadığını söyledi. Bunları kimin kestiklerini bilmediklerini belirten vatandaş bir an önce gereğinin yapılmasını istedi.

Bursa'dan da benzer bir haber geldi

Konya'daki Vahşetin yankıları bitmeden Gümüşhane'den ve Bursa'dan gelen haberlerde vatandaşları oldukça sarstı. Gümüşhane'nin benzeri bir olay Bursa'da yaşanırken İnegöl ilçesinde Pazar günü bir sitenin bahçesinde kedilerini beklemek için bahçeye çıkan Filiz Akın Karabulut, 7 aylık yavru kedisini patileri kesilmiş ve karnını parçalanmış halde ölü olarak buldu. Karabulut durumu hemen Polise haber verdi. Belediye ekipleri tarafından alınan kedi gömülmek üzere İnegöl Belediyesi sahipsiz hayvanlar bakım ve tedavi merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.