Buse Varol eşi Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybettikten sonra yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarını tutamadı

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Alişan'ın eşi Buse Varol katıldığı bir programda eşi Alişan'ın erkek kardeşi Selçuk Tektaş'ı 21 Temmuz 2021 tarihinde kovid-19 sebebiyle kaybettikten sonra yaşadıklarını anlattı. Eşinin su içerken bile vicdan azabı çektiğini söyleyen Buse Varol yaşananları anlatırken gözyaşlarını tutamadı.

Reklam
Reklam

Alişan'ın eşi Buse Varol Sabah TV'de Yasemin Döngel’in sunduğu Yasemince itiraflar programına konuk oldu. Buse Varol, eşi Alişan'ın erkek kardeşi Selçuk tek taşı kaybettikten sonra yaşadıklarını anlattı. Eşinin vicdan azabı çektiğini ve su bile içemediğini söyleyen Buse Varol Birgül o anları anlatırken gözyaşlarına boğuldu.

Su içerken bile vicdan azabı çekiyordu

Selçuk tek taşın ölümü sonrası ailece çok zor günler geçirdiklerini belirten Buse Varol Birgül eşi Alişan'ın su içerken bile vicdan azabı çektiğini söyledi. O dönem yaşananları anlatırken gözyaşlarını tutamayan Buse Varol, "Aynı evde olduğumuzdan birebir şahit oldum, suyu içerken bile Alişan'ın vicdan azabı çektiği zamanları biliyorum. 'Ben su içiyorum ama kardeşim şu an yok' diyordu, çok kötü bir şey. O tabii ister istemez eve de yansıyor. Aldığı nefesin bile vicdanını sorgulayabiliyor insan. Benim çocuklarım hiçbir zaman amcalarını göremeyecek. Onunla anı biriktiremeyecek olmaları acı." diye konuştu.

Ünlü şarkıcı Alişan'ın erkek kardeşi ve menajeri Selçuk tektaş Birgül 2021 yılında koronavirüs salgını sebebiyle Hayatını kaybetmişti.