Bütün emeklilerin hesaplarına 2.000 TL yatıyor! Emeklilere ek ödeme müjdesi geldi!

TAKİP ET

Bütün emeklileri yakından ilgilendiren ek ödemeler hakkında açıklama geldi. Son dakika haberlerine göre 2.000 TL ek ödeme emeklilerin hesaplarına yatırılmaya başlandı. Acil paraya ihtiyacı olan emeklilere verilen ek ödeme başvuruları ve kimler yararlanabilir soruları sıklıkla sorulmaktadır. Emekliye yapılacak 2.000 TL ek ödeme hakkında detaylar...

Reklam
Reklam

Emeklilere verilecek ek ödemeleri kimler alabilir sorusu sorulmaya başlandı. Başvuru yapan herkese verilen ek ödemeler ne zaman hesaplara yatırılacak? Emeklilere verilecek 2000 TL ek ödeme kredi kartı ya da kredi hesaplarına değil, kredili mevduat hesabına yatırılacaktır. Ek ödemeden kimler yararlanabilir? 2000 TL ek ödeme kimlere veriliyor? Ek ödeme hakkında merak edilenler haberimizde yer almaktadır 

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank...

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden artı para başvurusu yapmak isteyen emekliler şubelere gitmeden bu işlemleri gerçekleştirebilir.  Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank yaptığı açıklamada başvuru yapacak olan kişilerin bankadan maaş alma şartını söylüyor. Emekli maaşınızı hangi bankadan alıyorsanız, o bankanın internet şifresi ile birlikte giriş yapabilirsiniz. İnternet bankacılığı veya banka mobil uygulaması üzerinden yapacağınız başvuru sonrasında hesabınıza 2000 TL ve üzerinde artı para atabileceksiniz. 

Bu bankaların yanı sıra diğer bankalardan maaşını alan emeklilire de bu ek ödemeden yararlanabilecek mi sorusunun yanıtı da siz değerli okurlarımız için derledik. Yapı Kredi Bankası, esnek hesap adından Denizbank ise kurtaran hesap adıyla nakit ödemesi yapmaktadır. Her bankanın başlatmış olduğu kampanya isimleri farklı göstermektedir. 

Özellikle Akbank Denizbank Garanti Bankası ve Finansbank bu konuda hızlı bir şekilde müşterilere destek imkanı sağlıyor. Sizlerde maaşınızı bankalar üzerinden alıyorsanız internet bankacılığı aracılığı ile artı para başvurusunda bulunabilirsiniz. Artı para başvurusu ayrıca kredili mevduat hesabı olarak da geçiyor. Kredili mevduat hesabı başvurusu yaptığınız da artı para olarak 2000 TL hesabınıza yatacaktır. 

ek ödeme kimlere veriliyor 2000 TL ek ödemeyi hangi banka veriyor ek ödeme ne kadar emekliye ek ödeme