Büyük Beyaz (Great White) filmi nerede çekildi? Büyük Beyaz filmi konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

Beyaz perdede yeni gösterime giren gerilim filmi Büyük Beyaz filmi konusu ve oyuncuları insanların gündemini meşgul ediyor. Peki Büyük Beyaz (Great White) filmi nerede çekildi? Cevabı haberimizde...

Reklam
Reklam

Beyaz perdede yeni gösterime giren filmlerden birisi olan Büyük Beyaz (Great White) filmi, gerilim ve korku temalarını en çok hissettiren konulardan olan insan yiyen köpekbalıklarını işliyor. Vizyona girdiği andan itibaren film severlerin gündemini meşgul eden Büyük Beyaz filminin nerede çekildiği, konusunun ne olduğu ve oyuncu kadrosunda kimlerin yer aldığı arama motorlarında en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki Büyük Beyaz (Great White) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede çekildi?
Büyük Beyaz (Great White) Filmi Konusu Nedir?
Eğlenceli zaman geçirme amacında olan bir grup genç gözlerden uzakta bir adaya doğru yolculuğa çıkar. Fakat uçaklarının arıza yapmasıyla kendilerini bir salda mahsur bulan grup insan yiyen köpekbalıkları tarafından abluka altına alınacaktır. Genç grup bu köpekbalıklarıyla hayatta kalmak için çetin bir mücadeleye girişecektir. 
Büyük Beyaz (Great White) Filmi Oyuncuları Kimlerdir?
2021 yılında vizyona giren Büyük Beyaz (Great White) filminin yönetmenlik koltuğunda Martin Wilson otururken, senaristlik görevini ise Michael Boughen üstlenmektedir. Filmin oyuncu kadrosu ise şu şekilde:
Katrina Bowden - (Kaz)
Aaron Jakubenko - (Charlie)
Te Kohe Tuhaka - (Benny)
Tim Kano - (Minase)
Jason Wilder - (Luke)
Büyük Beyaz filminin nerede çekildiği konusunda henüz net bir bilgi elde edilemedi. 

Büyük Beyaz film Büyük Beyaz filmi konusu