Büyük tehlike geliyor! Astroloji uzmanı Hande Kazanova ve Dinçer Güner'den bomba gibi burç yorumları!

TAKİP ET

Çarpıcı burç yorumlarıyla dikkat çeken astroloji uzmanları Hande Kazanova, Dinçer Güner tarafından burçlara dair son durumlar paylaşıldı. Boğa, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Aslan, Kova, Terazi, Akrep, Oğlak, Yay ve Balık burçlarının tümünün yorumlarını hazırladılar…

Reklam
Reklam

Astroloji uzmanı Dinçer Güner’in burçlara dair yorumları şöyle oldu;

“Bugün Merkür geri gidiyor ve Boğa’ya geçiyor, retronun bir kısmı Boğa’da devam edecek. Bu yüzden 5 Haziran tarihine kadar artık finansal konularda, alışverişlerde, yatırım ve ödemelerde, toprakla ilgili işlerle bankacılık işlerinde bazı aksamalar yaşanabilir”

Ekstra dikkatli olmanız gerekiyor

Dinçer Güner, “Güzellik, estetik, tarım ve pazarlıklarla alakalı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Sorunlar meydana gelebileceği için bu konularda işlemler gerçekleştirirken ektra dikkatli olun” dedi…

Güzel fırsatların dönemi olabilir

Diğer yandan Jüpiter ile Güneş arasında destekleyici bir görüntü var. Bu özellikle kariyerinizi ilgilendiren güzel fırsatlar yaratabilir, yapmak istedikleriniz ve hedefleriniz konusunda destek alabilirsiniz.

Cesaret ön planda

Pluto – Mars etkileşimi eskimiş ilişkileri, yürümeyen ilişkileri ya da hayat kalıplarını sona erdirmek adına cesaret bulmanızı sağlayabilir. Ayrıca Pluton başkalarının gerçek düşüncelerini görmenizde etkili olabilir.



Mücadele kazanır

Bu dönem hayalleriniz için tutkulu adımlar atmanızı sağlayabilir. Zor görünen, gözünüzde büyüttüğünüz konuların aslında öyle olmadığını anlayacaksınız. Bu dönemde mücadele eden kazanır.

Güç sizde

Hayatınız için gereken reformları yapmak için güç bulabilirsiniz. Cesareti içinizde bularak eski ve yürümeyen ilişkileri, hayat kalıplarını sona erdirirken fiziksel anlamda da güçlü olabilirsiniz.

Uzak durun

Herhangi bir konuda muhalefetle karşı karşıya gelirseniz devirip geçecek güce sahip olduğunuzu görebilirsiniz. Göksel görünüm oldukça fazla güç içeriyor; çatışmalardan, kişilik ve güç savaşlarından uzak durmak gereken bir dönem.

Astroloji uzmanı Hande Kazanova’nın burçlara dair yorumları şöyle oldu;

Önümüzdeki hafta Salı gerçekleşecek olan, saat 07.14’teki tam kanlı ay tutulması ile ay dünyaya çok yakın pozisyonda aynı zamanda bir süper ay görüntüsü verecek.

Doğal afetler tetiklenebilir

Süper ay dönemlerinde ayın gelgit etkileri dünyada hasara sebep olabiliyor ve aynı zamanda ruh halimizin de inişli çıkışlı olmasına sebep oluyor. Topraktaki hareketlilik doğal afetleri de tetikleyebiliyor.

Hayatımıza girebilir

Bu tutulma özellikle dönüşüm ve değişimlerle Akrep burcunda gerçekleşiyor. Derin meseleler, şifa, üreme, iyileşme, yozlaşma, yeraltı kaynakları, çürüme, petrol, madenler, radyoaktif maddeler, nükleer, bataklar, borçlar, bankacılık sektörü, faizler ve vergilerle ilgili bir dönem. Bunları tutulmaz hayatımıza sokabilir.

Büyük tehlikeler oluşabilir

Su elementinde gerçekleşecek tutulmalar, yağmurlar, seller, fırtınalar gibi sudan gelebilecek bazı olayları gösteriyor. Sıvılardan gelebilecek her türlü sorun, deniz kazaları ve boğulmalarla su elementi tutulmalarında karşı karşıya gelebiliyoruz.

Salgınlar

Tutulmanın dekan derecesi yayılabilen, epidemik salgın hastalıklarla da bağlantılı. İşçi sınıfının acı çektiği dönemi ifade eden su elementi tutulmaları sürecinde ay tutulması aynı zamanda gizemli cinayetler, yönetenlerin diğer insanlara göre daha fazla etkilenmesi gibi durumlar yaşanacak.



Hareketli olacak

Hande Kazanova, Ankara’ya göre çıkarılan haritada 21 derecedeki İkizler burcunun yükseldiğini belirtirken çok hareketli olacağını belirtiyor. Özellikle ticaret, iletişim, eğitim, dijital platformlar, kısa vadeli girişimler ve yakın komşular konusunda.

Ancak yöneticisinin ikizler burcun geri hareketi de biraz elimizin kolumuzun bağlı olduğunu gösteriyor diyen Kazanova, geçmiş olay ve konularla ilgili olunan 2015-2016 yıllarının çok konuşulabileceğini söylüyor.

Problemler kapıda

Önemli otorite figürleri arasında görülen kişilerden destek almak bu dönemde çok mümkün olmayacak.
Ordu, sağlık çalışanı, donanma ve benzeri gibi yerlerdeki kararlar bazı işten çıkarmalara sebep olabilir. Yeni düzenlemelerin söz konusu olması durumu mümkün.

Covid ile alakalı yeni varyasyonlarla karşılaşılabilir. Özellikle 1-2, 12-13, 18 Ağustos tarihleri çok önemli, bu tutulma tarihlerini birçok şeyi etkileyecek.

New York borsasının da bu tutulmadan çok etkileneceğini kaydeden Kazanova, borsada yatırım yapanların dikkatli adımlar atması konusunda uyarıda bulunuyor.

Ekonomi konusunda Mayıs sonu ve Haziran ilginç geçebilecek, sabitlik beklemek doğru olmayacak.