Büyük Türkiye Partisi lideri! Hüseyin Baş'ın ofisinde oyun oynadığı görüntüler!

TAKİP ET

Haydar Baş'ın ardından Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı olan oğlu Hüseyin Baş, Türkiye'nin yoğun siyasi gündemi arasında ofisinde bilgisayar oyunları oynadı. Bu anları kendi sosyal medya hesabından 'Kavga etmeye gerek yok, strese birebir' ifadeleri kullanarak paylaştı.

Reklam
Reklam

2023 seçimleri yaklaşırken siyasi isimlerden ardı ardına sert açıklamalar geliyor. Bu esnada da Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.
Kavgaya gerek yok, strese birebir
Siyasi isimlerin bu sıra ardı ardına yaptığı kavga boyutuna gelen tartışmalara aldırış etmeyen 31 yaşındaki Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı’ndan ezber bozan paylaşım geldi. Paylaşımda birinci şahıs nişancı oyunu oynadığı fark edildi.
Keyifli hali dikkat çekti
Sosyal medyası üzerinden oyun oynadığı hallerini paylaşan Hüseyin Baş’ın keyifli olduğu gözden kaçmadı.
Attığı videonun açıklama kısmına “Kavgaya gerek yok, stres atmaya birebir” notunu düştü. Paylaştığı gönderiye çok sayıda beğeni yağdı.

Hüseyin Baş kimdir?
BTP’nin Covid-19 nedeniyle vefat eden Genel Başkan’ı Haydar Baş’ın oğludur. Kendisi babasının ardından Bağımsız Türkiye Partisi’nin Genel Başkanı olarak seçildi. Kendisi İstanbul Aydın Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 2014 yılında mezun olmuştur.
Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkan Yardımcılığı olan Hüseyin Baş, babası Haydar Baş’la beraber birçok etkinliğe katıldı. Bazı etkinliklerde kendisi Genel Başkan Haydar Baş’ın konuşmalarını dinleyicilere aktardı. Covid-19 sebebiyle vefat eden babasının ardından yapılacak kongreye kadar Genel Başkanlık görevini üstlendiğini açıkladı.