Büyükçekmece'de inşaatın kazı alanında 4 ceset bulundu

TAKİP ET

Büyükçekmece'de bir inşaat alanında film gibi bir olay yaşandı. İnşaat alanında yapılan kaza sırasında 4 kişinin cesedi bulundu. Cesetlerin ortaya çıkması sonrası olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Drone ile kaydedilen görüntülerde inşaat alanı açık şekilde görülüyor.

Reklam
Reklam

Son dakika haberi... İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde bir inşaat alanında yapılan kazı sırasında 4 kişinin cesedine ulaşıldığı öğrenildi. Cesetlerin kimlikleri henüz bilinmiyor. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildiği öğrenilirken ilk görüntüler de ortaya çıktı.

Metal para detayı dikkat çekti

Büyükçekmece'de yaşanan olay kısa süre içerisinde gündeme oturdu. Büyükçekmece'de kazı sırasında 4 ceset bulunduğu öğrenilirken ekiplerinin olay yerindeki incelemeleri devam ediyor. Ayrıca cesetlerin yanında metal paraların da bulunduğu öğrenildi. Alınan kemik parçaları ve metal paraların inceleneceği açıklandı.

İnşaat filmini hatırlattı

Büyükçekmece'de bulunan cesetler akıllara Şevket Çoruh ve Emre kınayın başrollerini paylaştığı İnşaat filmini hatırlattı. O filmde de bir binanın yapımında çalışan iki arkadaşın cesetleri İnşaat alanına görmeyerek para kazandıkları konu alınıyordu.