Çağlar Ertuğrul'dan Teşkilat dizisine duygusal veda

TAKİP ET

TRT 1 ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Teşkilat'ın başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul diziden ayrıldı. Ayrılık dizinin yapım ekibi tarafından da doğrulanırken ünlü oyuncudan veda mesajı geldi. Twitter hesabından Teşkilat dizisinde çekilen fotoğraflarını paylaşan Çağlar Ertuğrul, ayrılık sebebini ise YouTube'da çekeceği video ile açıklayacağını söyledi.

Reklam
Reklam

TRT 1 ekranlarının izlenme rekorları kıran dizilerinden Teşkilat’ta bu sezon adeta Yaprak Dökümü yaşandı. Birçok oyuncunun ayrılığı ile gündeme gelen dizide başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul'un da ayrılacağı iddia ediliyordu. Sezon finalini bomba gibi yapan dizide Çağlar Ertuğrul için ölüm sahnesi yazılmıştı. Ancak geçtiğimiz sezonda benzer bir sahne ile veda eden dizide başrol oyuncusu için Yine de umut vardı. Fakat yapım şirketinden yapılan açıklama ile birlikte kalan son umutlarda tükendi. Çağlar Ertuğrul kesin olarak Teşkilat dizisine veda etti.

Çağlar Ertuğrul’dan veda mesajı

Yapım şirketinden yapılan Açıklama ile Çağlar Ertuğrul'un vedası doğrulanırken bir açıklamada ünlü oyuncudan geldi. Twitter hesabından Teşkilat dizisinde çekilen fotoğraflarını paylaşan Çağlar Ertuğrul, “67 haftada unutulmayacak anlar biriktirdik, yüzlerce Emekçisi ile gurur veren bir iş ortaya çıkardık. En zor şartlarda Bir de binlerce destekçisinden moral bulduk. Sonsuz teşekkürler! Ve şüpheniz olmasın teşkilat yeni sezonda son derece heyecanlı olamaya devam edecek.” notunu düştü.

Ayrılık sebebini YouTube kanalından açıklayacak

Diğer yandan Çağlar Ertuğrul'un Teşkilat dizisinden neden ayrıldığı da hayranları tarafından merak ediliyordu. Yaptığı açıklamada ayrılık sebebini ise YouTube videosu ile açıklayacağını belirtti.

Teşkilat dizisinde bu sezon Mesut Akusta, Tuncer Salman, Hakan Boyav, Ezgi Şenler ve Nihat Altınkaya veda etti.