Çağlar Ertuğrul Teşkilat dizisinden ayrılıyor mu?

TAKİP ET

TRT 1 ekranlarının Milli İstihbarat Teşkilatı 'nı konu edinen fenomen dizisi Teşkilat hakkında magazin gündemine bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. Teşkilat dizisinin Serdar 'ı olarak karşımıza çıkan oyuncu Çağlar Ertuğrul diziden ayrılıyor mu? sorusu gündeme geldi ve herkesin aklında bu soru var. İşte karşınızda konuya dair tüm detaylar..

Reklam
Reklam

TRT 1 ekranlarının Milli İstihbarat Teşkilatı 'nı konu edinen fenomen dizisi Teşkilat 12 Aralık 2021 Pazar günü akşamında seyirci ile bir araya gelecek ve dizinin yayınlanacak olan 26. bölümü ile ilgili olarakda çok çarpıcı bir fragman yayınlandı. 
Başrollerini yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul, güzel oyuncu Deniz Baysal Yurtçu, usta oyuncu Mesut Akusta 'nın birlikte paylaştıkları dizide ayrıca Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya, Serdar Yetgin, Turgut Tunçalp, Gürkan Uygun ile Hakan Boyav gibi birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncuların yer aldığı Teşkilat dizisinin ekranlara gelecek olan yeni bölümünde izleyiciler Serdar şokunu yaşayacaklar. 
Milli İstihbarat Teşkilatı 'nın özel ekibi Türkiye 'ye karşı düzenlenmesi planlanan büyük bir saldırıyı önlemek için çalışmaktadır. Ekibe gönderilen bir mesajda '' İlk bomba Türkiye 'nin kalbinde patlayacak. 12 saatte bir olacak şekilde de yeni bomba patlayacaktır. '' ifadeleri yer almaktadır. 
Diğer taraftan Serdar da, kaçırıldığı dönem zamanında beynine uygulanmış olan uzaktan kontrol yöntemi ile bir emir alacak. Serdar 'a '' Yolun artık sonuna geldin. Bugün Türkiye 'nin kaderini değiştireceksin. '' denilmketedir. Serdar da, '' Madem ki o gün bugün, o zaman vatan için ölmek için de güzel bir gün '' diyip başına silahı dayayacaktır. 
Serdar 'a ne olacağı ve başarılı oyuncu Çağlar Ertuğrul 'un Teşkilat dizisinden ayrılıp ayrılmayacağının cevabını ise Pazar günü ekranlara gelecek olan yeni bölümde hep birlikte öğreneceğiz. 

Çağlar Ertuğrul Teşkilat dizisinden ayrılıyor mu? TRT 1 Teşkilat Çağlar Ertuğrul