Çağlayan Adliyesi'nde bir kişi intihar girişiminde bulundu! Ekipler ikna etti

TAKİP ET

İstanbul Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'nda 5. kattaki korkulukları çıkan bir şahıs intihar girişiminde bulundu. Başsavcı vekilleri ve adliyede bulunan diğer yetkililerin çabaları sonucunda şahsın intihar girişiminden vazgeçtiği ve korkuluklardan indiği öğrenildi.

Reklam
Reklam

İstanbul Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda M.B. isimli şahıs 5 kattaki korkuluklara çıkarak intihar girişiminde bulundu. Korkuluklara tutunan şahıs bir yandan elinde mektup tutarken mektupları aşağıya fırlattı. Güvenlik görevlileri olayın yaşandığı katta geniş güvenlik önlemleri alırken durum hemen İtfaiye ve polis ekiplerine haber verildi.

İkna edildi

Olay yerine İtfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri şahsın atlama ihtimaline karşı branda açarken bir yandan da başsavcı vekilleri ve diğer yetkililer ikna çalışmalarına başladı. Uzun süren çabaların ardından intihar girişiminde bulunan şahıs ikna edilerek çıktığı korkuluklardan indirildi. Olayın ardından şahsın ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldüğü öğrenildi.