Çam Sakızı filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Çam Sakızı filmi çekim yeri ve tarihi

TAKİP ET

Bugün 360 TV ekranlarında olacak olan Çam Sakızı filminin çekim yeri ve tarihi nostalji severlerin gündemini meşgul ediyor. Pekİ Çam Sakızı filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İşte film hakkında merak edilenler...

Reklam
Reklam

Yeşilçam dünyasının beğeni kazanan filmlerinden birisi olan Çam Sakızı filmi bugün yeniden ekranlarda nostalji film severleriyle buluşacak. 360 TV kanalında yayınlanacak olan Çam Sakızı filminin ne zaman ve nerede çekildiği bir çok insanın gündemini yoğun bir şekilde meşgul ediyor. Çam Sakızı filminin nasıl bir hikayesi olduğu ve oyuncu kadrosunda kimlerin yer aldığı da arama motorlarını en çok meşgul eden konular arasında yer alarak dikkatleri üzerine çekiyor. Peki Çam Sakızı filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?
Çam Sakızı Filmi Konusu Nedir?

Asılsız bir iddia sebebiyle eşiyle yollarını ayıran Adnan yeğeni Tamer’i bulmak için bir yolculuğa çıkar. Babasının bu isteğini yerine getirmeye çalışan Adnan, Tamer’in teyzesi Mihriban ile beraber yaşadığını öğrenir. Bir pavyonda çalışan Tamer’in vekaletini almak için teyzesi Mihriban ile konuşmaya giden Adnan, Mihriban’dan olumsuz bir yanıt alır. Tamer de teyzesinin kendisiyle beraber gelmesi durumunda amcasıyla yaşamayı kabul edeceğini Adnan’a söyler. Bu süreç içerisinde Mihriban ile Adnan arasında bir aşk filizlenir. Fakat Adnan’ın nişanlısı Mine bu durumu öğrenecek ve ikiliyi ayırmak için bir plan yapmaya başlayacaktır. 
Çam Sakızı Filmi Oyuncuları Kimlerdir?
Yeşilçam dünyasının beğeni kazanan yapımlarından birisi olan Çam Sakızı filmi 1974 yılında İstanbul’un farklı ilçelerinde çekilmiştir. İşte filmde yer alan oyuncular:
Emel Sayın (Mihriban)
Engin Çağlar (Adnan)
Ceyda Karahan (Mine)
Hulusi Kentmen (Kamil)
Cevat Kurtuluş (Rıza)
Mete İnselel (Baytar Doktor)
Niyazi Gökdere (İhsan)
Sabahat İzgü (Davetli)
Erol Yeşilyaprak
Işın İşsever (Küçük Oyuncu)
Orhan Çoban (Garson)

Çam Sakızı Yeşilçam film