Camdaki Kız 20. bölüm fragmanı

TAKİP ET

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız'ın yeni bölümü olan 19. bölüm dün akşam yayınlandı. İzleyenlerin yine beğenisini kazanan dizinin bir sonraki bölümünün fragmanının ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Peki Camdaki Kız 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte yanıtı...

Reklam
Reklam


Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız’ın 19. bölümü dün akşam saat 20.00’de izleyenlerle buluştu. Gülseren Budaycıoğlu’nun aynı adlı romanından ekranlara uyarlanmış olan dizinin yeni bölümünde de izleyenlerin nefesini kesecek anlar yaşandı. İzleyenler beğeni ile izledikleri 19. bölüm sonrası Camdaki Kız 20. bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor.
Camdaki Kız 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Camdaki Kız dizisinin 20. bölümünün tanıtım fragmanı henüz yayınlanmadı. Kanal D’nin birkaç gün içerisinde fragmanı izleyenlerle paylaşacağı tahmin ediliyor.
Camdaki Kız’ın Geçtiğimiz Bölümünde Neler Oldu?

Sedat’ı gitmekten vazgeçirmeye çalışan Nalan havalimanında öğrendiği gerçek karşısında adeta buz keser. Çünkü Sedat ondan boşanmak istediğini Nalan’a söyler. Olanlara yan masadan kulak misafiri olan Feride ise Nalan’ın gidişinin ardından Sedat’ın yanına giderek ona oldukça ağır bir konışma yapar. Sedat her ne kadar kendisini savunsa da Feride onu dinlemez ve Nalan’ı üzdüğü için ondan intikam almaya karar verir.

Konağa geri dönen Feride, Rafet’ten habersiz bir şekilde düşüncelerini plana dökmeye başlar. Nalan’ın konağa gelmediğini öğrenen Feride iyice sinirlenir. Rafet’in de olaydan haberinin olmasıyla birlikte Feride ve Rafet Nalan ve Sedat’ı birleştirmek için beraber hareket edecektir.

kanal d camdaki kız camdaki kız 20.bölüm fragmanı