Camdaki Kız'da gönülleri hoş eden ayrılık! 48.bölümde intihar ediyor! Nalan tek damla gözyaşı dökmeyecek güle güle sana güle güle!

TAKİP ET

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Camdaki Kız'da yaşanacak bu ayrılık sonrası başta Nalan olmak üzere tüm oyuncu kadrosu ve izleyici çok rahat bir nefes alacak.

Reklam
Reklam

Kitaplarından Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda gibi dizilerin uyarlandığı Uzman psikolog Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı olan Camdaki Kız romanından uyarlanan, geçen sezon başında bu yana Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan Camdaki Kız, şu sıralar Türk televizyonlarındaki nadir olarak en çok izlenen dizilerden biri. Başrolünü Nalan karakterine hayat veren Burcu Biricik’in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Feyyaz Şerifoğlu, Selma Ergeç, Nur Sürer, Tamer Levent, Cihangir Ceyhan gibi isimleri bulunduran Camdaki Kız, iki sezondur Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. İzleyici tarafından çok sevilen ve akıbeti merak edilen Camdaki Kız’da yaşanacağı iddia edilen bu ayrılık kısa sürede sosyal medyayı salladı sonrasında da adeta bayram ettirdi. Camdaki Kız’dan kim gidiyor? İşte haberin detayları… 

Camdaki Kız Dizisinde Bomba Ayrılık! Feride Ölüyor! Nur Sürer Diziden Neden Ayrılıyor? Sette Kriz Çıktı!


Camdaki Kız'ın başrolü ölüm döşeğinde! Beyni pıhtı attı durumu pamuk ipliğine bağlı! Nalan mahvoldu Sedat ayakta duramıyor




 

İNTİHAR MI EDECEK?


Son zamanlarda senaryonun durağanlığından şikayetçi izleyici. Bir yandan da Nalan ile Hayri arasında filizlenen aşk, izleyiciyi biraz da olsa heyecanlandırıyor. Ancak gelin görün ki uzun uzun müziklerin yer aldığı, uzun uzun bakışmaların yaşandığı sahneler ve Nalan’ın sürekli ezilip, sessiz kalması ve hiçbir şey yapmaması izleyiciyi epey sinirlendiriyor. Kısa bir süre sonra Nalan için her şey bambaşka bir hal alabilir. Peki neden?



Nalan bir süre önce babasının vefatıyla sarsılmış sonrasında kendisine gelememişti. Yavaş yavaş Hayri sayesinde kendisini toparlamaya başlayan Nalan şimdi de annesinin vefatıyla sarsılacak. Sosyal medyada kısa sürede yayılan iddialara göre dizi de Nalan’ın annesi Feride İpekoğlu’nu canlandıran Nur Sürer diziye, 48.bölümde veda ediyor. Aynı zamanda 48.bölüm, Camdaki Kız’ın sezon finali olacak. Peki Feride İpekoğlu diziye nasıl veda edecek?



Kısa bir süre önce eşi Adil Bey’in ölümüyle sarsılmıştı Feride Hanım. Ardından kızının namusuna da takıntılı olan Feride Hanım, Adil Bey’in ölümün ardından da kızı Nalan’ın evi, Koroğlu konağında yerleşmiş ve baştan aşağı herkese kök söktürmüştü. Kitaptaki hikayeye göre Nalan’ın psikopat annesi Feride İpekoğlu intihar ediyor ve hikayeye veda ediyor. Dizide ise nasıl veda edeceği herkesçe merak konusu.