Camdaki Kız Dizisi Zeliha kimdir? Gerçek adı nedir? Yüsra Geyik rol aldığı dizi ve filmler

TAKİP ET

Kanal D'nin Arka Sokaklar dizisiyle özdeşleşmiş isimlerinden birisi olan Yüsra Geyik bir diğer Kanal D dizisi Camdaki Kız'a katıldı. İnsanlar Yüsra Geyik'in kariyeri hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için internet üzerinden araştırma yapıyor. Peki Camdaki Kız Dizisi Zeliha kimdir? Gerçek adı nedir? İşte Yüsra Geyik rol aldığı dizi ve filmler...

Reklam
Reklam

Kanal D’de yayınlanan Camdaki Kız dizisine bir oyuncu takviyesi daha yapıldı. Yapımcı şirket olan OGM Pictures’ten yapılan açıklamaya göre Arka Sokaklar dizisinin sevilen karakterlerinden Zeliş’e hayat veren Yüsra Geyik bundan sonra Camdaki Kız dizisinde yer alacak. Güzel oyuncunun dizide Zeliha isimli bir karaktere hayat vereceği öğrenildi. Bu haberle birlikte Yüsra Geyik’in rol aldığı dizi ve filmler hakkında aramalar da yoğunlaştı. Peki Camdaki Kız Zeliha kimdir? Gerçek adı nedir?
Camdaki Kız Zeliha Kimdir?

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız’ın yeni karakteri Zeliha, Hayri’nin mahallesinde yaşayan kişilerden birisidir. Hayri başta olmak üzere Zeliha’nın çevresinde bulunan kimse onun gerçekte kim olduğunu bilmez. Bu gizem Camdaki Kız dizisinin ilerleyen bölümlerinde gün yüzüne çıkacak.
Camdaki Kız Zeliha Gerçek Adı Nedir?

Camdaki Kız dizisinin yeni karakterlerinden Zeliha’yı yıllarca Arka Sokaklar dizisinde gösterdiği performansla beğeni kazanan Yüsra Geyik canlandıracak. Yüsra Geyik 21 Haziran 1990 tarihinde Samsun’da doğdu. Akademik hayatını Grafik bölümüyle noktalayan güzel oyuncu ilk oyunculuk deneyimini 13 yaşındayken Hayat Bilgisi dizisiyle yaşadı. Sonrasında ise kariyerinin yükselişinin asıl başlangıcı olan Arka Sokaklar dizisinde tam 15 sezon yer aldı. Işte Yüsra Geyik’in rol aldığı dizi ve filmler:
2021 Camdaki Kız – Zeliha
2006-2021 Arka Sokaklar – Zeliş
2004 Yabancı Damat – Melis
2003 Hayat Bilgisi
Bekar bir şekilde hayatına devam eden Yüsra Geyik hakkında bir Rıza Kocaoğlu ile ilişki yaşadığı iddiaları gündeme gelmişti. Fakat iki taraftan da bu iddialar hakkında bir doğrulama veya yalanlama gelmedi. Yüsra Geyik’in şimdilik yalnız olduğu biliniyor.
 

kanal d camdaki kız dizi camdaki kız zeliha yüsra geyik