Camdaki Kız Dizisinde Bomba Ayrılık! Feride Ölüyor! Nur Sürer Diziden Neden Ayrılıyor? Sette Kriz Çıktı!

TAKİP ET

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız dizisinde beklenmedik bir ayrılık yaşanacak! Dizinin Feride Hanım'ı Nur Sürer diziye veda ediyor! Nur Sürer neden diziden ayrılıyor? Feride ölecek mi?

Reklam
Reklam

Kanal D'nin başrollerinde Burcu Biricik, Enis Arıkan, Hande Ataizi, Selma Ergenç, Devrim Yakut, Tamer Levent, Nur Sürer gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız dizisinde beklenmedik bir veda haberi geldi.

Geçtiğimiz sezon ekrana damga vuran reyting rekortmeni Camdaki Kız dizisinde Nalan'ın annesi Feride'yi canlandıran Nur Sürer diziye veda edecek.



Camdaki kız dizisinde bu sezon Nalan'ın babası Adil Bey karakterine hayat veren Şerif Erol'da sürpriz bir şekilde ölerek diziye veda etmişti.

Gülseren Buğdaycıoğlunun romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisi gelecek sezon biletin aldı. Dizi 48. bölümüyle sezon finali yapacak. Dizinin sezon finali bölümünde Feride karakterinin diziye veda edeceği öğrenildi.



Feride karakteri diziden neden çıktı? Nur Sürer diziden neden ayrıldı merak ediliyor. Camdaki kız dizisi bu sezon senaryo sıkıntısı yaşamış ve reyting kaybına uğramıştı. Yeni sezonda Feride karakterinin de diziden ayrılmasıyla dizide nasıl bir senaryo izleyeceğimiz merak konusu oldu.