Camdaki Kız dizisinden reytingleri patlatacak haber geldi

TAKİP ET

Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizilerinden olan Camdaki Kız yeni sezonda bomba gibi 1 giriş yapıyor. 47. bölüm ile birlikte sezon finali yaparak ekranlara kısa bir süreliğine veda eden Camdaki Kız dizisi, yeni sezon için hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Selma Ergeç dizinin yeni sezonu hakkında ortalığı karıştıracak açıklamalarda bulundu.

Reklam
Reklam

Kanal D ekranlarında yayınlanan camdaki kız dizisi geçtiğimiz iki sezon da seyircisinden bir kişi bile fire vermeden gün geçtikçe izleyicisine arttırmaya devam ederek üçüncü sezona kadar ulaştı. Dizinin güzel ve başarılı oyuncusu Selma Ergeç, yeni sezonda izleyiciye büyük sürprizlerin beklediğini duyurdu. Dizide Selen karakterini üstün performansla sergileyerek izleyicisine kendisine hayran bırakan güzel oyuncu gazetecilerin kendisine yanılttığı sorulara cevap verdi sosyal medyada verdiği yanıtlar ile büyük 1 krize yol açan Selma Ergeç, İzleyicilere meraka düşüren açıklamalarda bulundu.

YENİ SEZONDA NELER BEKLİYOR?

Oyuncuların çıktıkları tatilden geri döndüklerini ve çok yakın bir zamanda ekran karşısında yeni sezonun yayınlanacağı bölümlerin çekimlerine başlamak üzere yeniden sepete çıkacaklarını dile getiren Selma Ergeç, Yeni yayınlanacak olan sezonun izleyicilerini sürprizlere doğacağını dile getirdi.

Güzel oyuncunun Selma Ergeç, sürprizlerin neler olduğu hakkında hiçbir açıklamada bulunmadı ve herkesi daha çok meraka düşürdü. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız romanından esinlenerek gerçek 1 hayat hikayesinin ele alınarak ekranlar karşısına çıkan ve her bölümü sayesinde reyting rekorlarına çığır açan bu sayede zirvedeki yerini sürekli koruyan dizinin yayınlanan sezon finali izleyicinin heyecanını reyting rekorları gibi zirveye taşımıştı.

SEZON FİNALİNDE NE OLDU?

Olağanüstü bir bölüm ile kısa bir ara televizyon ekranlarına veda eden dizide, Canan'ın hamile olduğunu öğrenen Nalan, Sedat ile karşı karşıya gelebilmesi için onu konağa davet etmiş fakat bi türlü istediği gerçeği öğrenememişti. Sezon finalinde ise Nalan ile Hayri arasında yaşananlar akıllara kazınmış, ikilinin yakınlaşması ardından sezon finaline giden dizinin yeni sezonda yaşanacaklar izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Camdaki Kız’ın yeni sezonunda hikayenin çok farklı bir şekilde ekran karşısına çıkacağı söylentileri bulunmakta. Bir sonraki aşamada Burcu Biricik'in canlandırdı Nalan karakteri, zengin ve gösterişli 1 şekilde yaşadığı hayatı gerisinde bırakarak şoförlüğünü yapan Hayri ile birlikte yaşam sürdürmeye başlayacak.

REYTİNG SORUNU YAŞAMIŞTI

İlk sezonuyla birlikte reyting rekorları kırarak sosyal medyayı etkisi altına alan dizi, sezonun ikinci yarısında reytinglerde gözle görülür bir düşüş yaşamıştı. Dizinin hikayesi çok uzamaya başlayınca izleyici sıkılmaya başlamış ve bu durumu sosyal medya hesaplarından duyurmuşlardı. Reytingleri bu derece düşüş yaşayan ve üçüncü sezonda ekranlara gelmek için hazırlanan dizide senaristlere büyük rol düşmektedir.