Camdaki Kız dizisine bomba transfer! Tüm dengeler alt üst olacak

TAKİP ET

Gülseren Budayıcıoğlu'nun Aynı adlı romanından beyaz cama uyarlanan Camdaki Kız dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Camdaki Kız 2. sezon bomba gibi transferlerle sürüyor. Dizinin kadrosuna öyle bir isim Katılıyor ki tüm dengeler altüst olacak.

Reklam
Reklam

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız 2. sezonu ile de ekranlarda fırtına gibi esmeye devam ediyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine toplayan camdaki kız dizisinde tüm dengeleri değiştirecek bomba bir transfer geliyor. Camdaki kız kadrosuna öyle bir isim Katılıyor ki dizide tüm dengeler bir anda değişecek.

Yeni sezonda da bomba gibi devam ediyor

Gerçek hayat hikayesinden uyarlama olması sebebiyle ekranların en çok takip edilen yapımlarından biri olan camdaki kız dizisi yeni sezonda da bomba gibi devam ediyor. Her bölümü ile büyük olay yaratan dizinin yeni sezon kadrosunda Yeni değişikliklerde olmaya başladı. Camdaki Kız dizisinin kadrosuna yeni dahil olan isim ise Cemal Hünal oldu. Emir karakteri ile dizinin kadrosuna katılan Cemal Hünal Selen’in eski sevgilisine Hayat verecek.

Tüm dengeler bir anda değişecek

Camdaki kız dizisinin kadrosuna Cemal Hünal'ın Emir karakteri ile dahil olması ile beraber tüm dengeler değişecek. Dizide Selen'in eski hayatı gözler önüne serilecek.