Camdaki Kız'ın Hayri'sinin eşi Gönül Dağı'ndan! Bu transfer şeytanın aklından geçmez! Nalan kıskançlıktan kuduracak o isim…

TAKİP ET

Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Camdaki Kız'da Nalan'ın yasak aşkı Hayri'nin 3 çocuğunun annesi eşinin kim olacağı ortaya çıktı.

Reklam
Reklam

Camdaki Kız’ın Hayri’sinin eşi Gönül Dağı’ndan! Bu transfer şeytanın aklından geçmez! Nalan kıskançlıktan kuduracak o isim… Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı dizi Camdaki Kız, 2020-2021 sezonundan itibaren izleyici karşısına çıkıyor. 2 sezonundur Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Camdaki Kız’ın başrolünde Burcu  Biricik yer alıyor. Oyuncu kadrosunda ise Tamer Levent, Nur Sürer, Devrim Yakut, Selma Ergeç, Feyyaz Şerifoğlu, Cihangir Ceyhan gibi isimleri bulunduran Camdaki Kız, hayli klastrofobik hikayesiyle hem izleyiciyi sinir krizine sokuyor hem de ekran başında çivilemesini başarıyor.

İşte Buse Varol'un yeni dizisi imzalar atıldı! Alişan'la boşanacakken şöhret tatlı geldi! Camdaki Kız derken asıl dizisi belli


Camdaki Kız'da gönülleri hoş eden ayrılık! 48.bölümde intihar ediyor! Nalan tek damla gözyaşı dökmeyecek güle güle sana güle güle!


Camdaki Kız Dizisinde Bomba Ayrılık! Feride Ölüyor! Nur Sürer Diziden Neden Ayrılıyor? Sette Kriz Çıktı!


Camdaki Kız'ın başrolü ölüm döşeğinde! Beyni pıhtı attı durumu pamuk ipliğine bağlı! Nalan mahvoldu Sedat ayakta duramıyor


Camdaki Kız dizisi oyuncuları ve karakterleri gündeme geldi! Camdaki Kız dizisi ne zaman, saat kaçta?






Kitaptaki hikayeye göre, Feride’nin öz kızı ve öz kardeşinin ensest ilişkisinden olan Nalan’a, kendisinin öz annesi olduğunu söylemesi üzerine gelişen olaylar silsilesi anlatılıyor. Kendi kızının, dayısından çocuk dünyaya getirip intihar etmesinin ardından Nalan’ın üzerine titreyen, üzerini titremeyi de geçip adeta bir diktatörlük geliştiren Feride Hanım, Nalan’ı evlendiriyor evledirmesine ama asıl hikaye bundan sonra patlak veriyor. Çünkü Türkiye’nin en zengin ailelerinden biri olan Koroğlu Ailesi mensubu Sedat Koroğlu’yla evlenerek, Koroğlu Ailesi’ne gelin giden Nalan Koroğlu, şoför olarak işe başlayan Hayri’ye aşık oluyor. Henüz dizide bunlar yavaş yavaş yaşanırken, kitaptaki hikaye olduça içler acısı.


 

HAYRİ EVLİ VE 3 ÇOCUKLU


Kitaba göre Nalan’ın aşık olduğu Hayri, evli ve 3 çocuklu. Dizide ise buna dair bir emare henüz yok. Yer verilip verilmeyeceği ise merak ediliyordu ama gelen kulis bilgilerine göre Kanal D, Hayri’nin eşi Türkan’ı canlandıracak oyuncu için arayış içindeydi. Daha önce Alişan’ın eşi Buse Varol’un adı anılsa da bu iddialara asılsız çıktı. Ancak şu an öyle bir isimle el sıkışıldığı iddia edildi ki ortalık fena halde karışacak. Peki Nalan’ın yasak aşkı Hayri’nin eşi kim olacak? İşte o flaş isim…


 

HAYRİ’NİN EŞİ GÖNÜL DAĞI’NDAN


TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizisi Gönül Dağı’ndan Meryem karakterine hayat veren Sevilay Gültekin’in, Camdaki Kız’la el sıkıştığı ve gelecek sezon Hayri’nin eşi Türkan’a hayat vereceği öğrenildi. Bu haberin dalga dalga yayılmasının ardından gelecek sezon neler olacağı merak konusu oldu. 
 

CAMDAKİ KIZ’IN DEVAMINDA NELER OLUYOR?


Öte yandan Camdaki Kız’ın kitaptaki hikayesine göre, Nalan ve Hayri aşkı 7 yıl devam ediyor. Nalan bu sırada Hayri’nin eşi Türkan’la çok samimi oluyor. Ancak 7 yıl sonra Hayri bir başka kadına aşık oluyor. Laz Kızı adı verilen bu kadın da Hayri’nin canına kıyıyor.