Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik sezon finali sonrası kendini kızgın kumlara attı

TAKİP ET

Kanal D ekranlarında yayınlanan camdaki kız dizisinde Nalan karakterine hayat veren Burcu Biricik bu sezon performansı ile büyük ilgi uyandıran oyunculardan biri oldu. Yorucu bir sezonun ardından geçtiğimiz günlerde dizisinin sezon finali yapması ile birlikte güzel oyuncu da kendisini Kızgın Kumlara attı. Burcu Biricik şu sıralar Tatilin tadını çıkarıyor.

Reklam
Reklam

Her hafta perşembe akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran camdaki kız dizisinin başrolü Burcu Biricik dizinin sezon finali yapması ile birlikte yorgunluk atmak için tatile çıktı. Reyting rekorları kıran dizide başrol oynayan ve Performansı da bu sezon izleyiciler tarafından çok sevilen güzel oyuncu eşiyle birlikte denizin ve güneşin tadını çıkarmaya başladı. Burcu Biricik tatilde çektirdiği pozlarını sosyal medya hesabından paylaşmayı da ihmal etmedi.

Sezon finali sonrası yorgunluk attı

Reyting rekorları kıran camdaki kız dizisi merak uyandıran bir sezon finali ile Geçtiğimiz günlerde ekranlara veda etti. Dizinin başrolü Nalan karakterine hayat veren Burcu Birecik'te sezon finali sonrasında hemen tatile çıktı. Dizinin sezon finali yapması ile birlikte Yapımcı firma tüm oyuncuları Kıbrıs'a götürmüştü Ancak bu kısa tatil Burcu Biricik’e yetmedi. Başarılı oyuncu eşi ile birlikte yeniden tatile çıktı.

Tatil pozlarını sosyal medyada paylaştı

Bütün sezon yoğun bir tempo içinde çalışan Burcu Biricik, dizinin sezon finali yapması ile birlikte yanına Eşini de alıp doğru Yunanistan'a gitti. Fotoğrafçı Emre Yetkin ile birlikte Yunanistan'ın tadını çıkaran güzel oyuncu tatildeki fotoğraflarını da sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi. Burcu Biricik özellikle turuncu mayolu fotoğrafı izleyicilerden büyük beğeni aldı. Yoğun tempoya rağmen fit Kalmayı da Başaran oyuncunun fotoğrafına beğeni ve yorum yağdı.