Camdaki Kız Nalan'ın gerçek annesi kim? Camdaki kız Nalan'ın annesi neden öldü, babası kim?

TAKİP ET

Kanal D ekranlarında her hafta perşembe günleri yayınlanan Camdaki Kız dizisi yeni bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanarak ekrana taşınan camdaki kız dizisinde bu akşam yaşanacaklar izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, Camdaki Kız kitap özeti nasıl? Camdaki Kız Nalan'ın gerçek annesi kim? Camdaki Kız Nalan'ın annesi neden öldü? Camdaki Kız Nalan'ın gerçek babası kim?

Reklam
Reklam

Kanal D canlı yayında Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli romanından uyarlanacak her hafta perşembe akşamları ekrana gelen camdaki kız dizisinde Nalan’ın Hikâyesi herkes tarafından merak ediliyor. Camdaki Kız dizisi finali kitapla birlikte belli olurken bundan sonra yaşanacakların neler olduğu araştırılıyor. Peki, Camdaki Kız dizisinin sonu nasıl bitiyor? Camdaki Kız Nalan’ın annesi kim? Camdaki Kız kitap özeti ve detaylar haberimizde…
 

Camdaki Kız Nalan’ın gerçek hikayesi


Camdaki Kız kitap özetine göre Nalan Ankara'da Dünyaya Geliyor. Nalan’ın annesi doğum sırasında hayatını kaybediyor ve uzun yıllar boyunca dedesi ve anneannesini anne baba olarak biliyor. Aile kızlarının küçük yaşta doğum yapması nedeniyle Ankara'dan İstanbul'a taşınıyor. Nalan anneannesinden gördüğü baskılar nedeniyle okula başladığı sırada konuşamıyor. Öğretmeninin desteği ile zaman içerisinde bu sorunu yaşıyor. Uzun yıllar boyunca bir Camın arkasından hayatı izleyen Nalan, evlendikten sonra hayatının değişeceğini zannediyor ancak evlilikte de aradığı mutluluğu bulamıyor.


 

Camdaki Kız feride hanım intihar mı edecek?


Camdaki Kız dizisinden alemin baba olarak bildiği dedesi kalp krizi sonucunda hayatını kaybediyor. Babasının ölümü sonrasında gerçekleri öğrenen Nalan, neye uğradığını şaşırırken Feride Hanım da bir süre sonra intihar ederek hayatına son veriyor. Nalan bu süreç içerisinde ailesinin baskısı ile hamile kalıyor ve doğum yaptıktan 3 gün sonra bebeğini kaybediyor. daha da büyük bir duygusal travma yaşayan Nalan, işyerine geri dönüyor ve Hayri ise onun şoförlüğü ne yapıyor.
 

Hayri evli ve 3 çocuk babası


Camdaki Kız dizisinde şoför Hayri karakteri evli ve 3 çocuk babası. Henüz 6 yaşındayken annesini kaybeden Hayri çocukluğunda babasından sürekli şiddet görüyor. 10 yaşında ise kardeşini kaybediyor ve babasının ikinci evliliğini yapması ile birlikte daha da zor günler yaşıyor. Hayri, askerden geldikten sonra ailesinin uygun bulduğu komşu kızı Türkan ile dünya evine giriyor ve bu evlilikten üç çocuğu oluyor.


 

Camdaki Kız Nalan’ın babası kim?


Yıllarca anneanne ve Dedesini anne babası zanneden Nalan babasının ölümü ile birlikte gerçekle yüzleşiyor. Camdaki Kız Nalan’ın babası ise aslında annesinin dayısı yani Feride Hanım'ın Öz kardeşidir. Feride hanım kardeşinin kızını istismar ettiğini düşündüğü için uzun yıllar boyunca Nalan’ı baskı altında büyütür. Nalan, yıllar sonra babası ile tanışır ve gerçek hikayeyi ondan öğrenir.