Camdaki Kız Nalan'ın gerçek babası ne zaman gelecek? Camdaki Kız Nalan'ın gerçek babası kim?

TAKİP ET

Başladığı günden bu zamana kadar dizide yaşanan olaylarla adından sıkça söz ettiren Camdaki Kız dizisi birçok kişi tarafından heyecanla takip ediliyor. Dizinin oyuncu kadrosuna Leyla Feray ve Turgay Tanülkü dahil olacak ancak bunların hiç biri Camdaki Kız dizisinde Nalan'ın Gerçek Babası olarak dizinin hikayesine dahil olmayacak. Peki, Nalan'ın gerçek babası kim? Camdaki Kız Nalan'ın gerçek babası ne zaman gelecek? İşte yanıtı…

Reklam
Reklam

Her hafta izleyenleri ekran başına kilitleyen Camdaki Kız dizisinde yaşanan olaylar izleyenleri şaşırtıyor. Her hafta yeni bir olay yeni bir gelişme yer alan dizide bu hafta neler olacağı merakla bekleniyor. Leyla Feray ve Turgay Tanülkü’nün kadroya dahil olmasıyla Nalan’ın gerçek babası mı diziye geliyor soruları merak edilmeye başladı. Ancak kadroya yeni katılan kişiler Nalan’ın babası olarak dahil olmayacak. İzleyiciler merakla Nalan’ın gerçek babasını araştırmaya başladı. Peki, Nalan’ın gerçek babası kim? Camdaki Kız Nalan’ın gerçek babası ne zaman gelecek? Camdaki Kız Nalan’ın gerçek babası kim? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı haberimizde…

Camdaki Kız Nalan’ın Gerçek Babası Kim?

Camdaki Kız dizisi Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız kitabından uyarlanma bir dizi. Bu nedenle de dizinin ilerleyen bölümlerinde neler olacağını biliniyor.  Camdaki Kız Nalan’ın gerçek babası merak edilirken, Camdaki Kız dizisinde Nalan’ın gerçek babası bir resim öğretmeni olacak. Nalan’ın babası aslında dayısı. Yani Nalan’ın annesine dayısı zamanında tecavüz etmiş ve Nalan dünyaya gelmiş. Nalan dünyaya gelirken de annesi intihar etmiş ve ölmüş. Nalan’ın gerçek annesi ölse de gerçek babası hala hayatta. Camdaki Kız Nalan'ın Gerçek Babası ne yazık ki Nalan'ın dayısı çıkacak

Nalan’ın gerçek babası şimdilerde resim öğretmeni olarak görev yapıyor ve hiç beklemediği bir anda Nalan’ın hayatına girecek. Camdaki Kız dizisinde Nalan’ın dedesi yani Münir öldükten sonra Nalan gerçekleri öğrenecek ancak Nalan’ın gerçek babası Nalan gerçekleri öğrenmeden hayatına girecek.

Camdaki Kız dizisine Leyla Feray bir ressam olarak girecek. Dizi de Nalan’ın arkadaşı bir karaktere hayat verecek Leyla Faray Nalan’ı gerçek babası ile karşılaştıracak kişi olacak.

Aslında Nalan Sema diye bir ablası olduğunu biliyor; ancak Münir öldükten sonra Nalan intihar eden Sema’nın ablası değil annesi olduğunu öğrenecek.

Camdaki Kız kitabına göre Nalan’ın babası Nalan’dan en fazla 20 yaş büyük olması gerekiyor. İşte bu kritere göre Camdaki Kız dizisi yapımcısı ve OG Medya’nın kurucusu yapımcı Onur Güvenata olacak Nalan’ın babasına hayat verecek oyuncu için arama çalışmaları başladı.

 

Camdaki Kız Nalan’ın Gerçek Babası Ne Zaman Gelecek?

Adil karakterinin diziye veda kararıyla beraber Nalan’ın gerçek babasının ortaya çıkması bekleniyor. Birçok kişi internette araştırma yapmaya başladı. Nalan’ın gerçek babası kim olacak? Camdaki Kız Nalan’ın babası ne zaman dizide yer alacak? soruları sıkça merak edilmektedir. Aslında olaylar kitaptan alıntı olduğu için birçok kişi dizide neler olduğunu ya da olacağını tahmin edebiliyor. Fakat olayların ne zaman gerçekleşeceği bilinmediğinden izleyiciler merak ediyor. 

Nalan’ın babası bildiği Adil karakteri aslında dedesidir. Adil karakteri kalp krizi geçirerek ölecek ve Nalan için sır perdesi aralanacak. Yaşanan ölümle birlikte gerçeklerde ortaya çıkacak.

Camdaki Kız dizisinde Nalan’ın gerçek babası bu sezon Nalan’ın hayatına girecek. Nalan babası sandığı dedesi Münir’in ölmesinden sonra gerçek babasına kavuşacak. Nalan tabi ki babasının yaptığı bu hatayı hiç bir zaman affetmeyecek ancak yine de Nalan’ın hayatında ilerleyen haftalarda babası çok önemli bir yer edinecek.

Camdaki Kız Camdaki Kız Nalan gerçek babası kim Camdaki Kız Nalan’ın gerçek babası ne zaman gelecek gülseren budayıcıoğlu