Camdaki Kız nefesleri kesti, reytinglerin galibi geldi! Gelecek bölüm olay olacak

TAKİP ET

Gülseren Budaycıoğlu'nun yazdığı romandan uyarlanan dizide gerçek hayat hikayesi konu alınıyor. Camdaki Kız 9 Mart 69. bölümde heyecan dolu anlar yaşandı. Perşembe akşamlarının sevilen dizisi dün ekranlara ayrı bir damga vurdu. Sedat ile Nalan'ın boşanması ile birlikte olayların çıkmaza girdiği Camdaki Kız yeni bölümde neler yaşandı?

Reklam
Reklam

OGM Pictures’in yapımını üstlendiği ve Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız son bölüm reytinglerde zirve yaptı. Total kategoride Camdaki Kız’ın 6,37 reytingi ve izlenme payı da 15,99 oldu. AB kategorisinde ise 6,38 reyting yapan Camdaki Kız yeni bölüm, izlenme payında 17,68 oldu. Aynı zamanda 20+ABC1 kategorisinde ise 7,65 reyting ile birlikte 18,38 izlenme payı görerek 9 Mart’ta ekranlarda en çok izlenen dizi Camdaki Kız oldu.

Camdaki Kız 69. bölüm

9 Mart Perşembe Camdaki Kız 69. bölüm sevenlerini ekranlara kilitledi. Boşanmasının ardından Nalan’ı takip ettiren Sedat, vazgeçmek istemiyor.

Bebek kavgası çıktı

Nalan ve Sedat, boşandıktan sonra bu habere Hayri çok sevindi. Türkan ve çocuklarınsa İstanbul’a taşınmaları ile düzenleri bozuldu.

Türkan’ı gören Hayri şok oldu

Nalan, Gülcihan Hanım’ı doktora götürdüklerinse Sedat, Nalan’ı bebeklerini aldırmakla suçladı. Olanlardan sonra Sedat otellerinin terasına gitti. Nalan ile Hayri’yi dışarda samimi biçimde gören Türkan ise bu duruma nasıl tepki verecek merak konusu.

Sedat intihar mı edecek?

Otellerinin terasına çıkan Sedat’ın intihar edip etmeyeceği merak ediliyor. Türkan, Nalan ve Hayri konusunda ne yapacak. Camdaki Kız yeni bölüm merakla bekleniyor.