Cameron Diaz kimdir? Nerelidir? Yer aldığı projeler nelerdir?

TAKİP ET

Güzel oyuncu Cameron Diaz kimdir? Nerelidir? Gibi merak edilen soruların cevaplarını sizler için derledik. Cameron Diaz'ın hayatı hakkındaki bilgileri haberimizde okuyabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Cameron Diaz hakkında bilinmeyenleri tüm detaylarıyla haberimizde topladık. Sıkça aratılan konular için tüm detaylar haberimizde.

 

Cameron Diaz kimdir?

30 Ağustos 1972 tarihinde Amerika Califonia San Diego’da doğan Cameron Diaz, dizi ve sinema oyunculuğu yapmaktadır. Eskiden mankenlikte yapan Diaz, baba tarafından Küba ve Amerika asıllıyken anne tarafından Alman ve İtalyan asıllıdır. 16 yaşında katıldığı bir partide bir fotoğrafçı ile karşılaşmış ve bu kişi onu Elite model Ajansı’na davet etmiştir. Ajans ile anlaşma imzalamasının ardından kariyerine başlamıştır. 

Güzelliğiyle isminden söz ettiren Cameron Diaz kısa sürede birçok ülkeden mankenlik teklifi almaya başlamıştır. Mankenlik yaparken aldığı reklam, dizi ve sinema tekliflerini değerlendirmiş ve ününe ün katmıştır. 1994 yılında Jim Carrey’nin başrolünü oynadığı Maske filminde yer alarak adından oldukça söz ettirmiştir.

Benji Madden ile 2015 yılında dünyaevine girmiştir. Ayrıca Chimene Diaz ve Michael Diaz adında iki kardeşi bulunmaktadır.

 

Yer aldığı projeler nelerdir?

Jewel of India, Newton Kardeşler, Bad Teacher 2, Shrek 4, Şrek’le mutlu Yıllar, Tulsa’nın Sırrı, The Invisible, İz Peşinde, Gambit, İlk Bakışta, Yasak Aşk, The Last Supper, Hiç Hesapta Yokken, Olağanüstü Bir Hayat, Shrek 3, İşte Aradığım Kız, Shrek 4, Yeşil Yaban Arısı, Charlie’nin Melekleri, Kazanma Hırsı, Dikkat Bebek Var, Kutu, Annie, Vanilla Sky, Yerinde Olsam, Burada Olan Burada Kalır, The Counselor, New York Çeteleri, Gece ve Gündüz, Ateşli ve Tatlı, Tatil, Öteki Kadın, Ah Mary Vah Mary, Kötü Öğretmen gibi projelerde yer almıştır ve kariyerine devam etmektedir.

cameron diaz cameron diaz filmleri cameron diaz kaç yaşında cameron diaz gençliği cameron diaz son hali