Camide skandal pozu ile olay olan Eda Taşpınar ifade verdi

TAKİP ET

Moda ikonu Eda Taşpınar, İstanbul'da bir otelin içinde yer alan Sultanahmet cezaevi Camii içinde poz vermiş ve sosyal medyadan tepki çekmişti. Hakkında çok sayıda şikayet üzerine soruşturma başlatılan Eda Taşpınar ifade verdi.

Reklam
Reklam

Cami içinde çekilmiş fotoğrafı sosyal medyada paylaşılan Eda Taşpınar hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştı. TCK 216 maddesi kapsamında halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama suçundan resen soruşturma başlatılan Eda Taşpınar bugün öğle saatlerinde Çağlayan'da bulunan Adalet Sarayına geldi. Eda Taşpınar adliyede ifadesini verdikten sonra ayrıldı.

Sosyal medyadan tepki gelince fotoğrafı sildi

Ünlü moda ikonu Eda Taşpınar Geçtiğimiz günlerde camide objektif karşısına geçmiş ve çektirdiği fotoğrafları ise Mutlu yıllar sevgililerim notu ile sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Eda Taşpınar'ın bu paylaşımı sosyal medyada adeta sansasyon yarattı. Sosyal medya kullanıcılarından tepki çeken Eda Taşpınar skandal pozları hesabından kaldırdı. Ancak çok sayıda şikayet üzerine Eda Taşpınar hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.