Can Bonomo Öykü Karayel çiftinden gündem olacak pozlar! Bonomo ailesinden mutluluk fotoğrafları

TAKİP ET

Magazin dünyasının parmakla gösterilen çiftlerinden olan Can Bonomo Öykü Karayel çiftinden gündem olacak pozlar geldi. Bonomo ailesinden gelen mutluluk fotoğrafları hayranlarının beğenisini kazandı. İşte ayrıntılar...

Reklam
Reklam


Kuzey Güney dizisinde Cemre karakteriyle izleyenlerin aklında yer edinen Öykü Karayel ile evliliğine mutlu bir şekilde devam eden ünlü şarkıcı Can Bonomo’nun ilk çocuğu Roman Nisan ayında dünyaya gelmişti. Aylarca çocuklarının fotoğraflarını hiç paylaşmayan Bonomo ailesi bu alışkanlıklarını Eylül ayında bozarak çocuklarıyla birlikte fotoğraflarını paylaşmaya başladı. Bonomo ailesinden gelen mutluluk fotoğrafları hayranlarının büyük beğenisini kazandı.
Can Bonomo Öykü Karayel Çiftinden Gündem Olacak Pozlar

Evliliklerine mutlu mesut bir şekilde devam eden Can Bonomo Öykü Karayel çifti oğullarıyla beraber ilk pozlarını sosyal medyada paylaştı. Sevilen çiftin paylaştığı aile fotoğrafları hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. 

Can Bonomo’nun sosyal medyada paylaştığı ‘’Bonomo çetesi’’ notlu fotoğrafın altına yüzlerce beğeni ve yorum yapıldı. Oğlunun ünlü şarkıcıya olan benzerliği ise şaşırttı.
Öykü Karayel de anne olmanın verdiği sevincini sosyal medyada paylaşmaktan geri kalmadı. Sevilen oyuncu oğluyla ilgili paylaştığı sempatik video gündeme gelen bir başka paylaşım oldu.
Aynı Babasının Oğlu

İlk kez baba olmanın verdiği heyecanı takipçileriyle paylaşan Can Bonomo ‘’Çok başka bir duygu... Daha dünyaya geleli doksan gün oldu, beni bıraksan saatlerce onunla ilgili konuşabilirim. Bir de oğlum tıpkı bana benziyor. Annesine de benzeyebilirdi ama benim kopyam gibi kendisi’’ sözlerini sarf ederek babalığın verdiği gururu yaşadı.
Can Bonomo Öykü Karayel çiftinin aile fotoğraflarının sonunun gelmemesi hayranlarının en büyük dileklerinden birisi olacak gibi görünüyor. Ünlü çiftin ilerleyen zamanda nasıl fotoğraflar paylaşacağını zaman gösterecek.

Can Bonomo Öykü Karayel Can Bonomo oğlu