Can Bonomo Öykü Karayel çiftinden yürek ısıtan aile pozları! Bonomo ailesinin fotoğrafları büyük beğeni kazandı

TAKİP ET

Magazin dünyasının sevilen çiftlerinden Can Bonomo Öykü Karayel çiftinden yürek ısıtan aile pozları geldi. Bonomo ailesinin fotoğrafları hayranları tarafından büyük beğeni kazandı. Detaylar haberimizde...

Reklam
Reklam

Kuzey  Güney dizisinde hayat verdiği Cemre karakteriyle milyonlarca insanın gönlünde taht kuran Öykü Karayel 2018 yılında ünlü şarkıcı Can Bonomo ile evlenerek mutlu bir hayata başlamıştı. Geçtiğimiz Nisan ayında Roman adında bir çocukları olan ünlü çift mutluluklarını sosyal medyada fotoğraflar paylaşarak gösterdi. Magazin dünyasının sevilen çiftlerinden Can Bonomo Öykü Karayel çiftinden yürek ısıtan aile pozları geldi. Bonomo ailesinin fotoğrafları hayranları tarafından büyük beğeni kazandı.
Can Bonomo Öykü Karayel Çiftinden Yürek Isıtan Aile Pozları

Nisan ayında ilk kez anne ve baba olan Can Bonomo Öykü Karayel çifti aylar boyunca oğullarını magazin dünyasından saklamıştı. Geçtiğimiz Eylül ayında çiftten ilk aile pozları geldi. Ünlü çiftin paylaştığı pozlar hayranlarının büyük beğenisini kazandı. 
Can Bonomo paylaştığı fotoğraflardan birisini ‘’Krallığım’’ notuyla takipçilerine sundu. Bu fotoğrafın altına yine övgü dolu yorumlar geldi.
Bonomo Çetesi Ortaya Çıktı

Ünlü şarkıcı Can Bonomo ‘’Bonomo çetesi!’’ adı altında eşi Öykü Karayel ve oğlu Roman’ın görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı. Bonomo’nun hayranları Roman ile Can Bonomo’nun benzerliği konusunda şaşkına döndü. 

Öykü Karayel de eşi Can Bonomo’dan geri kalmadı ve oğlu Roman ile eşinin görüntülerinin yer aldığı keyifli bir videoyu sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle buluşturmuştu. Video yüzlerce beğeni almıştı.

Can Bonomo Öykü Karayel Bonomo ailesi